ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Μονόδρομος η νίκη με τον Ατρόμητο"

Παπαδόπουλος: "Μονόδρομος η νίκη με τον Ατρόμητο"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για το παιχνίδι της Δευτέρας (2/11, 19:30) ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο. Επιτακτική η νίκη για τον "γηραιό".

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Ηρακλή στο παιχνίδι της Δευτέρας (2/11, 19:30) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο, όπως ανέφερε ο προπονητής του "γηραιού", Νίκος Παπαδόπουλος. Πρέπει να αντιδράσουν οι παίκτες του, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στην κάμερα της NOVA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, έπειτα από αρκετά ματς που δεν έχουμε κερδίσει και μετά από μια κακή εμφάνιση στο πρωτάθλημα και βαριά ήττα. Είμαστε αναγκασμένοι να αντιδράσουμε. Δύσκολος αντίπαλος ο Ατρόμητος, με ποιοτικούς παίκτες. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, γιατί είναι μονόδρομος για εμάς η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι".

Υπάρχει ηρεμία στην ομάδα, μετά τη βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ;

"Έχουμε ηρεμήσει. Προέκυψε και το παιχνίδι του κυπέλλου που ανά διαστήματα παίξαμε ποδόσφαιρο. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Έτσι όπως ήρθε το αποτέλεσμα είμαστε σε καλό δρόμο και θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Δευτέρας ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θέλουμε τόσο πολύ".

Με το ανακάτεμα της τράπουλας στο παιχνίδι του κυπέλλου, βάζετε νέους πρωταγωνιστές στο παιχνίδι;

"Σίγουρα έχω καταλήξει σε ένα κορμό στην ομάδα. Έχω πει πολλές φορές πως εμπιστεύομαι όλο το ρόστερ. Αυτό έκανα πράξη στο παιχνίδι του κυπέλλου και ήταν ευχάριστο για μένα που πολλοί παίκτες πήγαν καλά και είναι κοντά στην ενδεκάδα. Αυτό είναι θετικό που όλοι ανταποκρίνονται. Όλοι δίνουν το 100% και όπως έχω πει, όποιος είναι καλός στην προπόνηση, στα παιχνίδια και παίζει για την ομάδα, αυτός θα παίζει. Δε με ενδιαφέρει αν κάποιος είναι μεγάλο όνομα ή ο,τιδήποτε. Αυτός που προσφέρει στην ομάδα και τα δίνει όλα, αυτός θα παίζει".

Που θα κριθεί το ματς με τον Ατρόμητο;

"Σίγουρα στην ποιότητα που πρέπει να βγάλουμε. Να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Να προσέξουμε κάποιες επικίνδυνες μονάδες του αντιπάλου και την ποιότητα που διαθέτουν ώστε να μη δεχτούμε γκολ. Το πρώτο στοιχείο για “μας είναι να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα που σε αρκετά ματς δεν το έχουμε καταφέρει. Ήταν το δυνατό μας σημείο την περσινή περίοδο αλλά και στην αρχή του πρωταθλήματος. Δεν τα πάμε καλά στα τελευταία παιχνίδια στον τομέα αυτό. Πάνω σε αυτό το κομμάτι δουλεύουμε, ώστε να συμπεριφερθούμε καλύτερα αμυντικά, όχι μόνο η άμυνα αλλά και ο τερματοφύλακας, αλλά σίγουρα και όλη η ομάδα, γιατί από εκεί προέρχεται το πρόβλημα. Κρατώντας το μηδέν στην άμυνα θα κερδίσουμε το ματς".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ