ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Μέχρι τέλους για πεντάδα"

Παπαδόπουλος: "Μέχρι τέλους για πεντάδα"
Παπαδόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, υποστήριξε μετά το 1-1 με τη Βέροια ότι η ομάδα του θα παλέψει μέχρι τέλους μήπως και μπορέσει να μπει στην πεντάδα.

Αρχικά είπε μετά το 1-1 του Ηρακλή με τη Βέροια: «Μετά από αρκετό καιρό παίξαμε και αυτό φάνηκε στην αρχή του αγώνα που δεν είχαμε καθόλου ρυθμό. Η Βέροια πήρε τα ηνία και σκόραρε. Θα έλεγα ότι ήταν ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Βάλαμε ένα γκολ από το πουθενά. Αυτή είναι η αλήθεια. Παρόλα αυτά μπήκαμε στο ημίχρονο με ένα ισόπαλο σκορ που δεν το αξίζαμε με βάση την εικόνα μας.

Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε τα πράγματα και θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει. Είμαι προβληματισμένος από το πρώτο ημίχρονο χωρίς να είναι δικαιολογία η αποχή της προηγούμενης εβδομάδας. Στο τέλος πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί θα το καταφέρναμε. Πρέπει να συνεχίσουμε, να πάρουμε βαθμούς και να ανέβουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Να δώσουμε ευκαιρίες και σε νέα παιδιά όπως κάνουμε όλο τον χρόνο για να δούμε τι μπορούν να κάνουν την επόμενη χρονιά. Συγχαρητήρια σε όλους».

Για την πεντάδα: «Δεν σταματάει ποτέ η συζήτηση. Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα το παλέψουμε. Έχουμε μείνει πίσω αλλά μπορούμε να καλύψουμε το χαμένα έδαφος αρκεί να βγάζουμε ψυχή όπως και στο δεύτερο ημίχρονο. Αν παίζουμε όπως σήμερα στο πρώτο ημίχρονο δεν έχουμε ελπίδες. Το έχω πει στα παιδιά ότι η ομάδα είναι φτιαγμένη για να παίζει ο ένας για τον άλλο».

Για την αναβολή με τον Ολυμπιακό: « Θα μιλήσω μόνο για το ποδόσφαιρο. Το ότι δεν παίξαμε την προηγούμενη αγωνιστική ήταν πολύ κακό για πολλούς λόγους. Και νομίζω φάνηκε και στο πρώτο μέρος χωρίς να είναι δικαιολογία».

Για τα παιχνίδια στο Καυτανζόγλειο: «Σίγουρα θέλαμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών. Πολλές φορές παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες όπως ο καιρός. Είναι δύσκολο και για εμάς και τον αντίπαλο αλλά για εμάς κάτω από αυτές τις συνθήκες ήταν δύσκολο. Φάνηκε ότι δεν μπορούσαμε να νικήσουμε».

Photo credits: Action images

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ