ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Ξέρουμε που πονάει η ομάδα"

Παπαδόπουλος: "Ξέρουμε που πονάει η ομάδα"
Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στάθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο του Ηρακλή και στις χαμένες ευκαιρίες τις ομάδας του.

"Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Χάσαμε ένα ημίχρονο, χωρίς ρυθμό, χωρίς κυκλοφορία, χωρίς να χτίζουμε παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο όταν ξεκινάς άσχημα, δύσκολα θα τον τελειώσεις καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την εικόνα μας. Βγάλαμε φάσεις που θα μπορούσαν να μας χαρίσουν τη νίκη", είπε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή και συνέχισε:

"Πρέπει να το αφήσουμε πίσω γρήγορα. Και το αποτέλεσμα δεν ήρθε, αλλά και η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Θέλαμε να πάμε ακόμα πιο ψηλά, δεν τα καταφέραμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο. Είναι ένα πρόβλημα αυτό με τα σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να σταθεροποιηθούμε και σε ό,τι αφορά την απόδοση και τα αποτελέσματα μας".

Για τις μεταγραφές του Γενάρη, είπε: "Ξέρω τι παίκτες θέλουμε και το σημερινό παιχνίδι θα μας βοηθήσει περισσότερο. Συζητάμε με τον πρόεδρο και θα βρούμε τις λύσεις. Είναι ξεκάθαρο το που πονάει η ομάδα. Φαίνεται πως έχουμε πρόβλημα στο ένας εναντίον ενός. Εχω δώσει λίστα με ονόματα, το ποιους θέλω. Θα μπούμε στη διαδικασία διαπραγμάτευσης. Δεν θα είναι πολλοί οι παίκτες. Τρεις το πολύ. Θα είναι παίκτες που όταν θα τους πάρουμε θα είναι ελεύθεροι"

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ