ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Καλύτερη οργάνωση και δουλειά για βελτίωση"

Παπαδόπουλος: "Καλύτερη οργάνωση και δουλειά για βελτίωση"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε ότι η αποβολή του Ζιάμπαρη έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Παναιτωλικού, έκανε έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς και στάθηκε στα σημεία που πρέπει να δουλέψει ο Ηρακλής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού μετά την ήττα του Ηρακλή στο Αγρίνιο:

"Νομίζω ξεκινήσαμε καλά και μέχρι την ώρα που είχαμε πέναλτι αποβολή και τραυματισμό στεκόμασταν καλά στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να κινδυνεύσουμε. Από το σημείο εκείνο όμως, η πλάστιγγα έγειρε προς τον μέρος του Παναιτωλικού. Θέλαμε στο δεύτερο ημίχρονο να κρατήσουμε το σκορ και όσο περνούσε η ώρα να αυξάνουμε το ρίσκο, αλλά έγινε γρήγορα το 2-0 και εκεί τέλειωσε το παιχνίδι.

Παρ’ όλα αυτά, προσπαθήσαμε να βγάλουμε επιθέσεις, κάποιες φορές τα καταφέραμε και νομίζω δικαιούμαστε ένα γκολ. Δεν ξέρω αν η φάση του Περόνε είναι πέναλτι, αλλά μας αφήνει μια πίκρα επειδή ήμαστε η μοναδική ομάδα που σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο δεν έχει πέναλτι.

Πρέπει να πω κάτι γι αυτή τη χρονιά που έχει περάσει. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτά που έχουμε καταφέρει. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που τους στηρίζω πάντα, με ηρεμία και καθαρό μυαλό στα παιχνίδια που έρχονται.

Είναι μια χρονιά σταθεροποίησης, κοιτώντας όσο το δυνατόν ψηλότερα και προσπαθώντας να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Καλές γιορτές καλά Χριστούγεννα με υγεία και για εμάς όλους να μας δώσουν περισσότερο μυαλό γιατί όταν ξεκινά ένα ταξίδι άσχημα τελειώνει άσχημα".

Για την διαχείριση μετά την φάση του πέναλτι:

"Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή. Έπαιξαν αρκετοί παίκτες σε διαφορετικές θέσεις. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο παιχνίδι, συνέβη και αυτό σε εμάς. Τα παιδιά προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν".

Για τον Παναιτωλικό:

"Είναι μια οργανωμένη ομάδα που έχει δουλέψει με τον κ. Ματζουράκη, από τον οποίο είναι αλήθεια ότι έχω μάθει αρκετά πράγματα. Με οργάνωση, ισορροπία σε όλες τις γραμμές.

Μέχρι την φάση του πέναλτι ωστόσο, νομίζω ότι αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε κάποιες στιγμές, θα ήμασταν και πιο επικίνδυνοι. Άλλα όλο αυτό, έπαιξε καθοριστικό ρόλο και φάνηκε ότι μια ομάδα έπαιζε καλύτερα. Ο Παναιτωλικός έχει ποιοτικούς παίκτες και δεν θα έχει πρόβλημα στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Για το 2016 ευχήθηκε:

"Έχω πει από την αρχή της χρονιάς ποια είναι αυτά τα στοιχεία που θέλω. Και μιλάω για οργάνωση σε όλους τους τομείς. Η λέξη οργάνωση στην ομάδα λείπει και πρέπει να δουλεύουμε για να τη βελτιώσουμε.

Ότι θέλουμε παίκτες δεν θα το ακούσετε από μένα, αλλά κάθε μέρα πρέπει να βελτιωνόμαστε για καλύτερη εικόνα αλλά και για σεβασμό σε όλους αυτούς που έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο. Και αυτό είναι κάτι που θα το λύσουμε ενδοοικογενειακά".

Για τον τραυματισμό του Καρασαλίδη:

" Ο Καρασαλίδης μετά το χτύπημα πήγε στο νοσοκομείο κι έχει βάλει νάρθηκα. Ευτυχώς δεν έχει κάταγμα, αλλά θα μείνει εκτός 20 – 25 ημέρες. Ιατρικά θα φανεί αύριο να το δει ο γιατρός καλύτερα και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα.

Αυτό που περιμένουμε είναι ο Κοστίν (σ.σ. Λάζαρ) να γίνει καλά, γιατί είναι ένας παίκτης που μας δίνει ποιότητα. Μετά τις γιορτές θα είναι έτοιμος, δεν αλλάζει κάτι μετά από έναν τραυματισμό. Τώρα πρέπει να δείξουμε σεβασμό σε αυτό το παιδί που έχει τραυματιστεί".

Για τις μεταγραφές:

"Ο πρόεδρος έχει πάρει τη λίστα, τώρα αν θα γίνει κάτι μέσα στην εβδομάδα ή αργότερα δεν μπορώ να το γνωρίζω".

Για το αν συμφωνεί σε ενδεχόμενη μεταγραφή του Βέλλιου τον Ιανουάριο:

"Όχι. Είμαι της άποψης είναι ότι έχει βοηθηθεί, δεν θα είναι καλό για τον ίδιο και την ομάδα. Πρέπει να ολοκληρώσει την χρονιά και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. Και αυτή θα είναι και η εισήγησή μου".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ