ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Ηρακλής είμαστε, θέλει θράσος"

Παπαδόπουλος: "Ηρακλής είμαστε, θέλει θράσος"
Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε μετά τη νίκη (2-0) επί του Ατρόμητου πως η τρέχουσα σεζόν είναι για να χτιστεί η ομάδα και να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Κιλκισιώτης ανέφερε αρχικά: «Μετά από πολύ καιρό κερδίσαμε. Ποιοτικά δεν ήταν καλός ο αγώνας. Εμείς είχαμε πάθος, δύναμη, πολλά τρεξίματα και πίεση στον αντίπαλο. Αυτά μας έδωσαν τη νίκη. Δεν ήταν οριακό το ματς, αλλά υπήρχε το άγχος εξαιτίας του καιρού που είχαμε να κερδίσουμε. Η νίκη θα μας δώσει ηρεμία. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε το πέναλτι που απέκρουσε ο Χουάντερσον. Αξίζαμε τη νίκη σήμερα. Χαιρόμαστε μόνο σήμερα και από αύριο θα πρέπει να δούμε τον Ολυμπιακό που είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Κερδίσαμε από την αρχή της σεζόν μία προσπάθεια που δεν κερδίσαμε παιχνίδια που ήμασταν καλύτεροι. Αυτό έφερε άγχος και πίεση, από πολύ νωρίς. Για εμάς έχει σημασία ο προορισμός, εκεί που θέλουμε να φτάσουμε και αυτό κοιτάμε. Με ηρεμία και πίστη στους παίκτες θα τα καταφέρουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράστασή του. Είμαι χαρούμενος που μετά από τόσες πίκρες του δώσαμε χαρά».

Για τις αλλαγές στο αρχικό σχήμα: « Το σχήμα δεν αλλάζει. Αλλάζουν τα πρόσωπα. Εχω πει και κατηγορούμε γι’ αυτό και δεν κατανοώ τον λόγο. Εγώ έχω καταλήξει σε κορμό. Εγώ δίνω εμπιστοσύνη σε όλους. Θέλω να είμαι δίκαιος με όλους».

Για το μεγάλο ροτέισον και τους παίκτες που έμειναν εκτός: «Είπα πως δεν μένω σε ονόματα. Ολους τους παίκτες τους έχω στηρίξει και πέρυσι και φέτος και αυτό θα κάνω. Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Ούτε εγώ, ούτε κανείς. Η ομάδα πάνω από όλα. Κερδίσαμε γιατί ήμασταν ομάδα. Αυτό που είδα με την ΑΕΚ δεν το πίστευα στα μάτια μου. Τους σέβομαι όλους, αλλά θα παίζει όποιος είναι ο καλύτερος».

Για το τι άλλαξε: «Υπήρχε συσπείρωση όλη την εβδομάδα. Ολοι δώσανε κάτι παραπάνω. Ακόμα και όσοι μείνανε εκτός, βοήθησαν αυτούς που έπαιξαν. Πληρώσαμε την κακή κατάσταση κάποιον παικτών».

Για την αλλαγή εικόνας σε σχέση με το παιχνίδι της ΑΕΚ: «Και με τον ΠΑΟΚ και σε άλλα παιχνίδια, είχαμε πάθος. Μόνο με την ΑΕΚ ήμασταν κάκιστοι. Όλα πήγαν στραβά. Μιλήσαμε πολύ με τα παιδιά και ατομικά και μεμονωμένα. Τους βοήθησα ψυχολογικά και εγώ και το τιμ. Αυτό ήταν που μας βοήθησε».

Για τον Ρομάνο: «Ο Ντιέγκο είχε μείνει πίσω λόγω τραυματισμού. Ένα πρόβλημα που είχε από πέρυσι. Ο Ρομάνο αν δεν βρει ρυθμό με συνεχή παιχνίδια δεν αποδίδει. Μίλησα πολύ μαζί του και μετά το ματς με τα Γιάννινα. Μπορεί να βοηθήσει πολύ, όταν τον σεβόμαστε και του το δείχνουμε. Θέλουν σεβασμό οι παίκτες μου».

Για τους τερματοφύλακες: «Οι ομάδες χτίζονται από το νούμερο ένα. Εχουμε τρεις καλούς τερματοφύλακες. Ο Χουάν δεν περίμενα να πω την αλήθεια να έχει τόσο επαγγελματική αντίδραση μετά που έμεινε εκτός. Πήρε την ευκαιρία και την αξιοποίησε. Δούλεψε πολύ και ήταν η ευχάριστη έκπληξη».

Για την πίεση που ένιωθε και ο ίδιος: «Θα ήμουν ψεύτης αν δεν το σκεφτόμουν. Είπα και κάτι που το χω στο μυαλό μου. Θα το ξαναπώ, σημασία έχει ο προορισμός. Υπάρχουν κακά αποτελέσματα, κακές εμφανίσεις. Είναι άδικο ένα παιχνίδι να κρίνει τα πάντα. Όταν θα περάσουν δύο χρόνια, είτε είμαι εδώ, είτε όχι τότε θα καταλάβουν όλοι τι έχουμε. Μιλάω για τον βασικό κορμό που θα έχει αυτή η ομάδα. Αυτός είναι ο προορισμός μας. Σκοπός μου είναι να δημιουργήσω παίκτες για τα επόμενα χρόνια.

Η ψυχολογία μετά από ήττες είναι κακή. Ο Ηρακλής δεν μπορεί να βγει Ευρώπη φέτος. Αυτή είναι η αλήθεια. Εγώ είπα σταθεροποίηση και χτίσιμο της ομάδας φέτος. Θα δείτε όλοι στη διάρκεια πως θα είναι η ομάδα. Τώρα χτίζουμε. Ξαναλέω είναι μία χρονιά σταθεροποίησης».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Όμως είμαστε Ηρακλής. Με πίστη, με θράσος θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αποτέλεσμα. Αυτός που παλεύει πάντα δικαιώνεται».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ