ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Έδωσαν απαντήσεις οι παίκτες μου"

Παπαδόπουλος: "Έδωσαν απαντήσεις οι παίκτες μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη στην Τρίπολη, υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες του Ηρακλή έβγαλαν ψυχή και δύναμη στο παιχνίδι τους.

"Καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη νίκη, γιατί βγάλαμε ψυχή και δύναμη στο παιχνίδι μας. Το παλέψαμε μέχρι τέλους πάρα πολύ και αυτή η νίκη μας κάνει πολύ χαρούμενους γιατί ανεβαίνουμε στην βαθμολογία, αφού δεν άρμοζε στην ομάδα μας να είναι τόσο χαμηλά.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου. Εδωσαν απαντήσεις και απέδειξαν πως είναι μάγκες. Στο πρώτο μέρος χάσαμε λίγο την τακτική μας. Στο δεύτερο βγάλαμε πάθος. Ξαναγίναμε ομάδα.

Ο ένας παλεύει για τον άλλον. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε μέχρι εδω. Η νίκη αυτή μας πάει ψηλά και εκεί θέλουμε να βλέπουμε τον Ηρακλή", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των "κυανολεύκων" μετά τη σπουδαία επιτυχία επί του Αστέρα, για να προσθέσει:

"Θέλαμε να οδηγήσουμε τον αντίπαλο να παίξει από την αριστερή πλευρά γιατί η δεξιά του είναι η καλή. Με αυτή την τακτική και την καλή ημέρα του Χουάντερσον, φτάσαμε σε αυτή τη νίκη".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ