ΗΡΑΚΛΗΣ

Παντελίδης: "Χαρούμενος που συμμετείχα στο έργο του φετινού Ηρακλή"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Παντελίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάββας Παντελίδης ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν ώστε να πετύχει αγωνιστικά τον στόχο του ο Ηρακλής.

Ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ο Ηρακλής έμεινε για πέμπτο σερί παιχνίδι αήττητος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Αστέρα ο τεχνικός του "γηραιού' Σάββας Παντελίδης. Ο έμπειρος προπονητής ευχαρίστησε και πάλι όσους όσους βοήθησαν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής ενώ τόνισε ότι ο ίδιος ήταν αρκετά χαρούμενος που βοήθησε στο έργο του φετινού Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Γηραιού:

"Σίγουρα δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο τακτικό κομμάτι. Είχαμε πολλές ελλείψεις. Αμυντικάπαρουσιάσαμε δυσλειτουργία. Ήταν ένα παιχνίδι ανοικτό από τις δύο ομάδες, θα μπορούσε οποιαδήποτε να κερδίσει. Στο τέλος το αποτέλεσμα μπορεί να μας αφήσει ικανοποιημένους καθώς είναι η Πέμπτη σερί αγωνιστική που δεν έχουμε χάσει. Τερματίσαμε σε μία θέση που παρά τα προβλήματα που έχουμε για εμάς είναι τιμητική.

Από την άλλη φτάνει στο τέλος αυτή η χρονιά, ένα ταξίδι το οποίο ήταν γεμάτο από έντονα συναισθήματα και θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους των αποδυτηρίων. Συγχαρητήρια αξίζουν και στα ποδιά που προσπάθησαν όλη τη χρονιά.

Τέλος θα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας, που μας στήριξαν παντού ειδικά στα τελευταία παιχνίδια. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και θέλω να τους πω πως είμαι χαρούμενος που συμμετείχα στο έργο που έκανε φέτος ο Ηρακλής.

Ο Αστέρας είναι ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και εύχομαι η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη από τη φετινή".

Για το αν είπε κάτι στους παίκτες του πριν την έναρξη του παιχνιδιού:
"Είπαμε πως πρέπει να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Απλώς είπα στα παιδιά πως είναι σημαντικό να μην χάνεις, να πρέπει να κερδίζεις ακόμα και στην προπόνηση γιατί αυτό σε κάνει πιο ανταγωνιστικό σαν άνθρωπο. Έπρεπε να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε".

Για το γεγονός πως ο Ηρακλής αγωνίστηκε με τη φανέλα προπόνησης:
"Δε συμφωνούσε ο διαιτητής για το πορτοκαλί με το κίτρινο. Θεωρούσε πως θα μπερδεύοταν, αλλά νομίζω πως δεν ήταν τόσο σημαντικό αυτό. Υπήρχαν όμως ρούχα".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ