ΗΡΑΚΛΗΣ

Παντελίδης: "Μεγάλο και ντροπιαστικό σκορ"

Παντελίδης: "Μεγάλο και ντροπιαστικό σκορ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής γνώρισε την ήττα (3-0) στη Βοιωτία από το Λεβαδειακό και ο τεχνικός του "Γηραιού", Σάββας Παντελίδης, χαρακτήρισε αυτό το σκορ ως ντροπιαστικό. Έθεσε στόχο συγκομιδής δέκα βαθμών στο τέλος του πρώτου γύρου.

Το βαθμολογικό όριο των δέκα βαθμών (σ.σ μετά τις πρώτες εννιά αγωνιστικές έχει μόλις τρεις) καλείται να φθάσει και να ξεπεράσει ο Ηρακλής στο τέλος του πρώτου γύρου της Super League για να έχει πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία, σύμφωνα με τον τεχνικό του "Γηραιού".

Ο Σάββας Παντελίδης χαρακτήρισε ως ντροπιαστικό σκορ (3-0), αυτό της ήττας στη Βοιωτία από το Λεβαδειακό, κι έδωσε το σύνθημα για μεταμόρφωση της αρνητικής εικόνας.

"Το σκορ είναι μεγάλο, ντροπιαστικό. Ίσως δεν αξίζαμε αυτή την ήττα αλλά η αντίδρασή μας από το γκολ και μετά ήταν άσχημη. Δεν είναι εικόνα αυτή. Δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στο παιχνίδι. Βέβαια μας ακυρώθηκε ένα γκολ, αλλά δεν ήμασταν καλύτεροι.

Χάναμε πολύ εύκολα τη μπάλα. Δουλέψαμε πολύ και κάναμε λάθη μόνοι μας. Χάσαμε κάθε μονομαχία στην αναμέτρηση, όπου οι εννέα στις δέκα, ήταν για τον αντίπαλο. Πρέπει να αλλάξει αυτή η εικόνα. Δεν γίνεται να πηγαίνεις στις κόντρες απλά για να πας. Πρέπει να πηγαίνεις για να πάρεις την μπάλα. Θα δώσουμε ότι πρέπει για να αλλάξουμε. Ίσως αλλάξουμε τον τρόπο σχεδιασμού στο παιχνίδι. Αν καταφέρουμε να έχουμε δέκα βαθμούς και πάνω στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, τότε η ομάδα θα έχει πολλές πιθανότητες να σωθεί".

Photo credits: Action images

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ