ΗΡΑΚΛΗΣ

Παντελίδης: "Έπρεπε να κερδίσουμε"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Σάββας Παντελίδης αναφέρθηκε στο οφσάιντ γκολ του Πρίγιοβιτς με το οποίο άνοιξε το σκορ ο ΠΑΟΚ, ενώ δήλωσε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, καθώς ο Ηρακλής θα μπορούσε να κερδίσει.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Σάββας Παντελίδης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο, στάθηκε στο αντικανονικό γκολ που δέχτηκε η ομάδα του από τον Πρίγιοβιτς που ήταν σε θέση οφσάιντ, ενώ επισήμανε ότι ο "Γηραιός" μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Αρχικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: "Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έβγαλαν ψυχή και πάθος. Βρήκαμε τον αντίπαλο σε μια περίοδο που είναι όλα καλά για εκείνον. Δεχθήκαμε το γκολ με λάθος άλλων και όχι των ποδοσφαιριστών μου και έτσι στο πρώτο μέρος δεν είχαμε καλή ψυχολογία. Μέχρι να δεχθούμε το γκολ ήμασταν καλύτεροι. Στο δεύτερο μέρος, όσο περνούσε η ώρα όλα πήγαιναν καλά.

Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα γιατί βάσει ευκαιριών έπρεπε να κερδίσουμε. Ελπίζω κάποια στιγμή να γυρίσει και σε εμάς όλο αυτό. Ευχαριστώ τον κόσμο, δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Είναι η δύναμη της φανέλας του Ηρακλή. Δεν κάναμε κάτι όμως με το βαθμό αυτό. Συνεχίζουμε γιατί ήμαστε χαμηλά".

Για γκολ οφσάιντ που δέχτηκε η ομάδα του: "Εγώ ως προπονητής πώς να το αντιμετωπίσω όλο αυτό; Και εγώ το είδα στο ημίχρονο. Δεν μπορεί αυτός ο βοηθός να έχει κάνει τέτοιο λάθος. Αν δεν το έχει δει, δεν κάνει για αυτή τη δουλειά".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έκανε πολλές τελικές: "Ημασταν συγκεντρωμένοι και τακτικά καλοί. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τον αντίπαλο. Μπορεί επιθετικά να μην κάναμε φάσεις αλλά πήραμε το ρίσκο στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα αν και δεν είχαμε τα χαφ για επιθέσεις".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ