ΗΡΑΚΛΗΣ

Παντελίδης: "Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, συνεχίζουμε να παλεύουμε"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ICON

Στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει ο Ηρακλής για να παραμείνει στη Super League στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης. Ο προπονητής του "Γηραιού" τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει φτάσει ούτε στα μισά της διαδρομής.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Σάββας Παντελίδης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena FM 89,4", με αφορμή τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Λεβαδειακό (1-0), η οποία την κράτησε "ζωντανή" στο "κυνήγι" της παραμονής.

Για τον αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό: "Παίζαμε καλά και ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα έρθουν οι νίκες. Δεν απειληθήκαμε καθόλου χθες (5/4), κάναμε κουμάντο σε όλο τo ματς και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Τα τρία τέρματα που πετύχαμε με την Κέρκυρα μας έδωσαν αυτοπεποίθηση, βρίσκαμε πιο εύκολα την εστία".

Για το κρίσιμο ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα: "Δεν έχουμε κάνει ούτε το μισό της διαδρομής. Το ματς της Κυριακής (9/4) είναι δύσκολο. Είναι μια ομάδα συμπαγής ο ΠΑΣ και θα έχουμε δύσκολο έργο".

Για τον κόσμο του Ηρακλή: "Η μεγάλη δύναμη της ομάδας μας είναι ο κόσμος της. Σου δίνει ένα έξτρα κίνητρο να φτάσεις στη νίκη. Η ομάδα είναι ενωμένη. Το ότι το παλεύει έχει να κάνει με τα καταπληκτικά αποδυτήρια που έχουμε".

Για το δύσκολο φινάλε που θα έχει ο "Γηραιός": "Οι παίκτες έχουν κατανοήσει ότι μείνανε 25 μέρες. Έχουν περάσει πολλά και δεν γυρίζει πίσω το ποτάμι. Συνεχίζουμε σε αυτό και ζούμε τις στιγμές. Ασφάλεια μπορείς να νιώσεις από τους 27 βαθμούς και μετά. Μπορεί, βέβαια, να φτάσουν και οι 25".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ