ΗΡΑΚΛΗΣ

Όγιος: "Σκληρό αποτέλεσμα, η ευθύνη όλη δική μου"

Όγιος: "Σκληρό αποτέλεσμα, η ευθύνη όλη δική μου"
INTIME SPORTS

Ο Γκιγέρμο Όγιος ευχαρίστησε τους παίκτες του για την προσπάθεια στην Τούμπα παρά την ήττα με το βαρύ 5-1 από τον ΠΑΟΚ.

Σκασμένος από το βαρύ 5-1 από τη μία πλευρά, χαρούμενος από την προσπάθεια των παικτών του απο την άλλη εμφανίστηκε ο Γκιγέρμο Όγιος.

Ο προπονητής του Ηρακλή, σημείωσε μάλιστα, πώς "όταν παίζεις πάντα για τη νίκη, μπορεί να έρθουν και τέτοια αποτελέσματα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα:

"Εχω πει αρκετές φορές πώς δεν έβρισκα λόγια να ευχαριστήσω τους παίκτες μου. Και σήμερα, μετά από ένα σκληρό αποτέλεσμα, σκέφτομαι το ίδιο πράγμα. Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα η αποκλειστική ευθύνη βαραίνει τον προπονητή. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με το 0-1 στο 4ο λεπτό. Θέλαμε νικηφόρο αποτέλεσμα για την πρόκριση ούτως ή άλλως. Μέσα σε ένα λεπτό χάσαμε το προβάδισμα, έγινε το 2-1 και άλλαξε το παιχνίδι. \

Άλλαξε το κίνητρο της ομάδας και ήταν ένα δυνατό χτύπημα στην ψυχολογία και για τις δύο ομάδες. Τον ΠΑΟΚ τον ανέβασε και εμάς, ουσιαστικά μας έριξε κάτω. Η ομάδα συνέχισε να προσπαθεί. Πριν λήξει το ημίχρονο είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές. Δεν θα πω ότι μας έβλαψε αυτό, αλλά καταλαβαίνετε ότι το να βλέπεις ότι έχεις συμπαίκτη σου τραυματία δεν μπορεί δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Συνεχίσαμε και στο β' να φέρουμε τις γραμμές πιο ψηλά, κερδίσαμε αρκετά μέτρα. Με δικό μας λάθος στο κέντρο, έγινε γρήγορα αντεπίθεση και ήρθε το 3-1. Η ομάδα πάλι συνέχισε, είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 3-1 με πολύ καλές επεμβάσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα. Αν μειώναμε το σκορ εκεί, ίσως μπαίναμε πιο δυνατά στο κυνήγι του αποτελέσματος. Με το 4-1 τελείωσε το παιχνίδι.

Επαναλαμβάνω ότι θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου που προσπάθησαν να λάμψουν σε ένα δύσκολο γύρο. Η ομάδα μου δικαιούταν πολλά περισσότερο στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν ψάχνουμε καμία δικαιολογία. Αποκλειστήκαμε και πρέπει να κυνηγήσουμε τον επόμενο στόχο".

Για το γεγονός πώς δεν του επιτράπηκε να καθίσει στον πάγκο:
"Είναι ένα θέμα που δεν θέλω να σχολιάσω. Πιστεύω, ο λόγος είναι απλός. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να στερεί σε ένα άνθρωπο την εργασία του. Πρόκειται για το ήδη υπάρχον θέμα με τα έγγραφα".

Για το αν τι βαρύ 5-1 επηρεάσει στο πρωτάθλημα:
"Εύχομαι πώς δεν θα γίνει. Είχαμε πολύ μεγάλες φιλοδοξίες, όταν χάσαμε 0-1 στο πρώτο παιχνίδι. Αν μας αρέσει κάποια στιγμή η ήττα θα σταματήσω να ασχολούμαι με το άθλημα. Δεν υπάρχουν γήπεδα, αντίπαλοι, πάντα πρέπει να παίζεις για τη νίκη. Καμιά φορά μπορείς να χάσεις όπως σήμερα. Εμείς ποτέ δεν πάψαμε να σεβόμαστε τη δυναμική του αντιπάλου".

Για τις μεταγραφές:
"Είναι πολύ δύσκολες οι καταστάσεις, που πραγματικά μας βλάπτουν. Τις στιγμές μας, τις προπονήσεις μας, όπως και να έχει, και την προηγούμενη εβδομάδα που το κλίμα ήταν διαφορετικό υπήρχε το ίδιο θέμα. Οι δηλώσεις δεν έχουν να κάνουν με τη στιγμή που διανύεις.

Συνέβησαν αυτά που αγωνιστικά έχω εξηγήσει για το θέμα των τραυματισμών και τον τρόπο παιχνιδιού. Είναι ένα γενικό θέμα, όχι ενός ανθρώπου. Από κει και πέρα, πρέπει να δούμε τις επόμενες μέρες πώς θα τρέξουν οι εξελίξεις. Δεν μπορείς να πεις ότι είναι μόνο θέμα του προέδρου, του προπονητή ή των ποδοσφαιριστών. Είναι ένα πρόβλημα αφορά στο οικονομικό".

Τέλος, έστειλε και μήνυμα στον κόσμο του Ηρακλή:
"Να στείλω μήνυμα στον κόσμο του Ηρακλή: Θέλω μόνο να τους ευχαριστήσω. Άκουσα τους οπαδούς μας να τραγουδούν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ξέρουμε τι συμβαίνει στο ντέρμπι της πόλης. Με στεναχωρεί που δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε χαρά, γιατί είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την ομάδα ο κόσμος.

Όπως όλοι οι οπαδοί στον κόσμο. Πέντε χρόνια ήμουν στη Μπόκα και λέω ότι ο κόσμος είναι σαν ιμάντας που σε παρασέρνει και σου δίνει ώθηση πάντα. Στη Μπόκα λέμε, ο 12ος παίκτης. Και εδώ οι καταστάσεις είναι παρόμοιες, Με όλους τους οπαδούς. Η ατμόσφαιρα σε ένα γήπεδο γεννιέται από αυτούς".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ