ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Ηρακλής ψάχνει τον πέμπτο φετινό προπονητή

Ο Ηρακλής ψάχνει τον πέμπτο φετινό προπονητή
MOTIONTEAM

Η συνεργασία του Ηρακλή με τον Μανουέλ Ρόκα κράτησε τρεις μήνες και επτά μέρες. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος σε 14 ματς μέτρησε πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Η ολοκλήρωση της 23ης αγωνιστικής βρίσκει τον Ηρακλή στην 11η θέση της Football League. Την Κυριακή (24/3) ο Γηραιός ηττήθηκε 1-0 από τον Καραϊσκάκη, αποτέλεσμα που οδήγησε τη διοίκηση στην απόφαση να απομακρύνει τον Μανουέλ Ρόκα από τη θέση του προπονητή. Ο Ισπανός "φλέρταρε" κι άλλες φορές με το "διαζύγιο", αλλά τη Δευτέρα (25/3) ανακοίνωση από την ΠΑΕ η λύση της συνεργασίας τους.

Ο Ίβηρας κόουτς έμεινε στον πάγκο 97 μέρες (ένα μήνα και επτά μέρες), με απολογισμό πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στο πρωτάθλημα ο Ηρακλής έχει πλέον οκτώ νίκες, έξι ισοπαλίες και εννέα ήττες.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει ότι το πρωί της Δευτέρας υπήρξε συνάντηση μεταξύ του μεγαλομετόχου, Αθανασίου (Τομ) Παπαδόπουλου και του προπονητή της ομάδος Χοσέ Μανουέλ Ρόκα κι αφού δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις, εξηγήσεις και συνεκτιμήθηκε το ήθος, η αφοσίωση στο έργο του προπονητή, αποφασίστηκε η λήξη της συνεργασίας από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Η ΠΑΕ Ηρακλής του εύχεται καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες στην καριέρα του".

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε το καλοκαίρι με τον Σπύρο Μπαξεβάνο στο τιμόνι, πριν κοουτσάρει σε επίσημο ματς ανέλαβε ο Αλέκος Βοσνιάδης, ακολούθησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και εν συνεχεία ο Ρόκα. Με άλλα λόγια, αναζητείται ο πέμπτος προπονητής σε μια σεζόν! Ο Τάσος Κατσαμπής, ο οποίος είχε το πόστο του γενικού αρχηγού αλλά αποχώρησε, είχε κοουτσάρει στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ