ΗΡΑΚΛΗΣ

Νέο συμβόλαιο και στον Λουκίνα ο Ηρακλής

Νέο συμβόλαιο και στον Λουκίνα ο Ηρακλής
Λουκίνας INTIME SPORTS

Στην ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Λουκίνα θα προχωρήσει την Πέμπτη (8/10) η ΠΑΕ Ηρακλής. Μένει στον Γηραιό για τα επόμενα τρία χρόνια ο 24χρονος επιθετικός.

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Ηρακλή είναι ο Γιάννης Λουκίνας. Για τον 24χρονο επιθετικό (είναι γεννημένος στις 20/9/1991) είχαν γραφτεί διάφορα μεταγραφικά σενάρια τον περασμένο Αύγουστο, αλλά έμεινε στον Γηραιό.

Την Πέμπτη (8/10) έχει προγραμματιστεί ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, ώστε ο περσινός πρώτος σκόρερ της Football League να μείνει στον Ηρακλή για τα επόμενα τρία χρόνια. Εφέτος στη Super League έχει παίξει σε τρία παιχνίδια, μετρώντας 135 λεπτά συμμετοχής.

Καλύτερο γκολ του Κυριακίδη

Το δεύτερο γκολ του Ηρακλή στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με σκόρερ τον Παύλο Κυριακίδη, ψηφίστηκε ως το καλύτερο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Συγκέντρωσε το 36,02% των ψήφων, ενώ το 1ο τέρμα του Ηρακλή στο ίδιο παιχνίδι, με σκόρερ τον Βέλλιο, ήρθε τρίτο σε προτιμήσεις, με ποσοστό 12,91%.

Η ΠΑΕ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ηρακλής συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή μας Παύλο Κυριακίδη για το υπέροχο τέρμα που σημείωσε στα Γιάννινα και το οποίο αναδείχθηκε ως το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής και εύχεται τόσο σε αυτόν όσο και σε άλλους παίκτες της ομάδας μας να πετύχουν κάτι ανάλογο στις επόμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Επίσης, η ΠΑΕ Ηρακλής και όλο το προσωπικό εκφράζουν τις θερμότερες ευχές τους προς τον αρχηγό της ομάδας μας, Νίκο Πουρτουλίδη, καθώς και τον Γιάννη Πασά, οι οποίοι σήμερα έχουν τα γενέθλιά τους».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ