Με Περόνε και Δώνη κόντρα στην Βέροια ο Ηρακλής

Περόνε

Με Περόνε και Δώνη κόντρα στην Βέροια ο Ηρακλής

Ο Εμάνουελ Περόνε εξέτισε την τιμωρία του και τέθηκε στην διάθεση του Σάββα Παντελίδη για το ματς με την Βέροια ενώ υπολογίζεται και ο Δώνης καθώς εκδόθηκε το δελτίο του. Εκτός και πάλι ο Ζιαμπάρης.

Ο Ηρακλής δίνει το Σάββατο ένα παιχνίδι-τελικό κόντρα στην Βέροια και θέλει τη νίκη ώστε να πάρει μια βαθιά ανάσα και να μπει και πάλι γερά στην υπόθεση παραμονής στην Super League. Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα για τον "Γηραιό".

Το ευχάριστο για τον Σάββα Παντελίδη είναι πως μπορεί να υπολογίζει για το ματς του Σαββάτου τον Εμάνουελ Περόνε που εξέτισε την τιμωρία του αλλά και τον Χρήστο Δώνη καθώς εκδόθηκε το δελτίο του.

Η αποστολή αποτελείται από τους:

Αγγελόπουλο, Γιαννίκογλου, Γροντή, Ηλιάδη, Ιντζόγλου, Καραγκούνη, Κούρο, Λουκίνα, Πασσά, Ρούσο, Σαραμαντά, Στάμου, Τζανετόπουλο, Χουάντερσον, Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Περόνε και Δώνη. 

Στα πλάνα του Αθηναίου τεχνικού, με τον οποίο η ομάδα δεδομένα δείχνει σημάδια βελτίωσης, δεν συμπεριλαμβάνεται ο κεντρικός αμυντικός Νίκος Ζιαμπάρης, που θα χρειαστεί ακόμα μία εβδομάδα για να είναι έτοιμος.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24