ΗΡΑΚΛΗΣ

Με αλλαγές ο Ηρακλής κόντρα στον Ατρόμητο

Με αλλαγές ο Ηρακλής κόντρα στον Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής στρέφει την προσοχή του και πάλι στο πρωτάθλημα της Superleague μετά από το παιχνίδι στους "Ζωσιμάδες" με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο ψάχνοντας να επιστρέψει στις νίκες υποδεχόμενος τον Ατρόμητο στο "Καυτανζόγλειο".

Μονόδρομο αποτελεί για τον Ηρακλή η νίκη επί του Ατρόμητου στο "Καυτανζόγλειο" Στάδιο το απόγευμα της Δευτέρας (02/11, 19:30) στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Superleague.

Το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα όταν είχε αποδράσει από την Μυτιλήνη επικρατώντας με 0-1 με το γκολ του Εμανουέλ Περόνε και καλείται να πανηγυρίσει την πρώτη της στην έδρα της. Ο τεχνικός του Ηρακλή έχει αφήσει πίσω του το χθεσινό 1-1 στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και έχει στρέψει από σήμερα την προσοχή του στο επόμενο ραντεβού όπου το τρίποντο θα φέρει και ηρεμία εν όψει της συνέχειας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε αποκατάσταση για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αντίθετα όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς. Το ευχάριστο ήταν πως ο Κερέμ Μπουλούτ επέστρεψε και προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, με τον Κοστίν Λάζαρ να μένει στο γυμναστήριο. Στα συν της χθεσινής εμφάνισης για τον Παπαδόπουλο ήταν η αντίδραση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του έπειτα από τη συντριβή με 5-1 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο ο Ηρακλής για ένα ακόμη παιχνίδι αγνόησε τη νίκη που είναι και το ζητούμενο εδώ και κάτι περισσότερο από δυόμιση μήνες.

Απομένει να φανεί πλέον αν την Δευτέρα οι "κυανόλευκοι" θα επιστρέψουν την Δευτέρα στις νίκες υποδεχόμενοι τον Ατρόμητο και χωρίς να παρασυρθούν από τις απουσίες που θα έχει η ομάδα του Περιστερίου. Σύμφωνα πάντως και με την δήλωση του Παπαδόπουλου στην Συνέντευξη Τύπου του χθεσινού παιχνιδιού στους Ζωσιμάδες αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Της ήττας του περασμένου Σαββάτου από την ΑΕΚ αν και στη σημερινή προπόνηση δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Κάτι που αναμένεται να πράξει αύριο και όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσει σε πολλές εκπλήξεις.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ