ΗΡΑΚΛΗΣ

Μαγνητική ο Σαραμαντάς στον Ηρακλή

Μαγνητική ο Σαραμαντάς στον Ηρακλή
Σαραμαντάς INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σαραμαντάς τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης του Ηρακλή κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το αποτέλεσμα της μαγνητικής που θα υποβληθεί θα κρίνει την παρουσία του στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Ατομικό ο Μιχάλης Μπουκουβάλας για δεύτερη συνεχόμενη μέρα.

Το αποτέλεσμα της μαγνητικής που θα υποβληθεί ο Γιώργος Σαραμαντάς μετά το διάστρεμμα που υπέστη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης του Ηρακλή κόντρα στον ΠΑΟΚ θα κρίνει την παρουσία του στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο αριστερός μπακ της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν εκ των κορυφαίων του 3-3 της Κυριακής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, ωστόσο παραμένει ερωτηματικό για το αν θα είναι παρών κόντρα στην “Ενωση” στο ΟΑΚΑ. Ο τραυματισμός του Σαραμαντά και η πιθανή απουσία του, με δεδομένη και αυτή του Καρλίτος, δημιουργούνε πονοκέφαλο για τον τεχνικό του Ηρακλή όσον αφορά τις επιλογές του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Κατά τα άλλα στην σημερινή πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του “Γηραιού” μετά από την αποφόρτιση της χθεσινής ημέρας δούλεψαν σε φουλ ρυθμούς. Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας ωστόσο έμεινε στο γυμναστήριο ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι Κοστίν Λάζαρ και Καρλίτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φοβερό ματς στο Καυτανζόγλειο, 3-3 ο Ηρακλής με τον ΠΑΟΚ

Ο "πεναλτάκιας" Ντούσαν Πέρνις

Kerem Bulut, με δικαίωμα στο όνειρο

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ