ΗΡΑΚΛΗΣ

Κωφίδης: "Είμαι 18 μήνες απλήρωτος, οι ακαδημίες δεν μπορούν να λειτουργήσουν"

Κωφίδης: "Είμαι 18 μήνες απλήρωτος, οι ακαδημίες δεν μπορούν να λειτουργήσουν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάββας Κωφίδης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις μίλησε για τον Νίκο Καγιούλη που έτρεξε φέτος την ομάδα του Ηρακλή και - όπως είπε - τον εξαπάτησε και τον Σπύρο Παπαθανασάκη που "διέλυσε τον "Γηραιό"".

Ο υπεύθυνος ακαδημιών της ΠΑΕ Ηρακλής, Σάββας Κωφίδης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Υποστήριξε πως ο Καγιούλης τον εξαπάτησε ενώ δεν κατάλαβε για ποιο λόγο ο Παπαθανασάκης διέλυσε την ομάδα και επέρριψε ευθύνες στις ποδοσφαιρικές, αλλά και τις πολιτικές αρχές. Αποκάλυψε επίσης πως στον ίδιο οφείλονται μισθοί 18 μηνών.

«Είμαστε όλοι με την ίδια απορία. Γιατί το έκανε αυτό ο Παπαθανασάκης. Για ποιο λόγο διέλυσε την ομάδα. Ο κόσμος κατάλαβε τι γίνεται και τον έδιωξε μακριά, αλλά την ομάδα δεν την άφησε. Απορώ με την ΕΠΟ και τη Λίγκα. Δεν έβλεπαν τι γινόταν; Η Πολιτεία που ήταν;» είπε ο Σάββας Κωφίδης και συμπλήρωσε:

Ο Καγιούλης με εξαπάτησε. Ενώ συμφωνήσαμε οι ακαδημίες να λειτουργούν αυτόνομα, με ξεχωριστό ταμείο και τα έσοδα να πηγαίνουν για τις ανάγκες μας, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Δεν ξέρω που πήγαιναν τα χρήματα. Ίσως σε χρέη της ΠΑΕ.

Ποιον να πάρω τηλέφωνο; Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα προσπαθούσαμε να το λύσουμε εγώ με την κ. Ευγενία από τα γραφεία. Τους έπαιρνα τηλέφωνο και ο ένας με παρέπεμπε στον άλλο.

Δεν μπορούν να λειτουργήσουν τώρα οι ακαδημίες. Δεν έχουμε τίποτα. Δεν έχουμε αντικείμενο δουλειάς. Δεν υπάρχει ρεύμα, δεν υπάρχει νερό, δεν έχουμε γήπεδο, δεν υπάρχει τίποτα. Όλοι είναι απλήρωτοι. Οι προπονητές έχουν να πληρωθούν από οκτώ ως δεκαοκτώ μήνες. Εγώ για παράδειγμα είμαι 18 μήνες απλήρωτος…».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ