ΗΡΑΚΛΗΣ

«Κόλλησε» στα σύνορα ο Ονουάτσι

«Κόλλησε» στα σύνορα ο Ονουάτσι

Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι συνεχίζει να μην βρίσκεται στην διάθεση του Σίνισα Γκόγκιτς στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας αφού λόγω της αθλητικής του βίζας δεν μπόρεσε να περάσει τα σύνορα.

Η αθλητική βίζα που έβγαλε ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι στις Βρυξέλλες του επέτρεψε να κάνει ένα ταξίδι σε ευρωπαϊκή χώρα με αποτέλεσμα να συνεχίζει να μην μπορεί να μεταβεί στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Πρόβλημα που διαπιστώθηκε χθες το μεσημέρι όταν και ο Νιγηριανός επιθετικός έφθασε στα σύνορα μαζί με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή τον Λευτέρη Ιντζόγλου που συνέχισε κανονικά το ταξίδι του.

Στον Προμαχώνα Σερρών οι Ελληνικές αρχές εξήγησαν στον Ονουάτσι το πρόβλημα που υπάρχει με την νομοθεσία της αθλητικής βίζας που έχει στην κατοχή του και ότι μπορεί να πραγματοποιήσει μόνο ένα ταξίδι εντός Ευρώπης.

Αυτό που είχε ήδη κάνει ο Νιγηριανός ερχόμενος την Παρασκευή από το Βέλγιο και την Λιέγη στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη μέσω Αθηνών. Πλέον για να μεταβεί στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του Ηρακλή θα πρέπει να εξασφαλίσει ένα ακόμα χαρτί από το Βουλγαρικό Προξενείο στην Θεσσαλονίκη.

Κάτι τέτοιο θα γίνει αύριο με τον Ονουάτσι πάντως χθες να προπονήθηκε μόνος του στις εγκαταστάσεις του Ηρακλή στην Μίκρα και είναι πολύ πιθανό κάτι ανάλογο να συμβεί και σήμερα, σε μία μέρα όπου ο Ηρακλής στις 19:00 θα δώσει το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του με αντίπαλο τον Πιερικό στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ