ΗΡΑΚΛΗΣ

Κλείνουν το Καυτανζόγλειο με ΠΑΣ Γιάννινα

Κλείνουν το Καυτανζόγλειο με ΠΑΣ Γιάννινα
Καυτανζόγλειο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής υποδέχεται τη Δευτέρα (5/12) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο, όμως θα δώσει αυτό το παιχνίδι με κλειστές τις πόρτες, σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Κρίσιμο παιχνίδι δίνει τη Δευτέρα (5/12) ο Ηρακλής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο, αλλά θα δώσει την αναμέτρηση χωρίς θεατές, σύμφωνα με τις ενδείξεις.

Η ΠΑΕ Ηρακλής έχει ενημερώσει εγγράφως την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, την Ασφάλεια και το Υπουργείο Αθλητισμού και τη Γ.Γ.Α. για την απόφασή της.

Η αιτιολογία έχει να κάνει με τα χαμηλά κιγκλιδώματα, αλλά τα πρόστιμα που δέχεται η ΠΑΕ στα εντός έδρας παιχνίδια. Τονίζεται από τη διοίκηση πως στόχος τους είναι να προβούν σε βελτιωτικές κινήσεις. Από τη στιγμή που το Καυτανζόγλειο δεν είναι της ΠΑΕ, αλλά της Γ.Γ.Α., σημείωνεται πως είναι σε επικοινωνία για να εγκριθούν αυτές οι αλλαγές, τα πρόσθετα μέτρα.

Το έγγραφο που φέρει την υπογραφή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρου Παπαθανασάκη, αναφέρει μεταξύ άλλων: " Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και διαβουλεύσεων αποφασίσαμε ο αγώνας να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών". Αφήνεται ανοικτό το ενδεχόμενο η κατάσταση αυτή να αποτελέσει αρχή και να συνεχιστεί και στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Κουβέντα για συνεργασία Ίντερ - Ηρακλή

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ