ΗΡΑΚΛΗΣ

Κίνδυνος κεκλεισμένων με ΠΑΟΚ

Κίνδυνος κεκλεισμένων με ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ορατός είναι ο κίνδυνος τιμωρίας του Ηρακλή με μία αγωνιστική και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά την νέα κλήση σε απολογία.

Η νέα κλήση σε απολογία της ΠΑΕ Ηρακλής εγκυμονεί τον κίνδυνο τιμωρίας της έδρας της με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, που αν συμβεί θα κληθεί να την εκτίσει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι «κυανόλευκοι» είναι υπότροποι δυο φορές για άναμμα (σ.σ. όχι ρίψη) πυρσού και σε περίπτωση που καταδικαστεί και τρίτη φορά τότε αυτόματα θα υπάρξει τιμωρία για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Το γιατί υπάρχει κίνδυνος αυτό να συμβεί ακόμη και στο αμέσως επόμενο που είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για την 7η αγωνιστική της Super League που ακολουθεί της διακοπής του για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής μας; Έχει να κάνει για αυτό ακριβώς τον λόγο των ημερών που θα χρειαστεί να μεσολαβήσουνε για να εφαρμοστεί η ποινή.

Η απολογία της ΠΑΕ Ηρακλής είναι για μεθαύριο Παρασκευή (9/10) με αφορμή τους τέσσερις πυρσούς που άναψαν οι φίλαθλοι της ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου των Ζωσιμάδων των Ιωαννίνων την περασμένη Κυριακή. Το γεγονός ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι υπότροπη δύο φορές έχει να κάνει για τα εντός έδρας παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό και της 5ης με την Skoda Ξάνθη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Επόμενο είναι στις εγκαταστάσεις της Μίκρας για τον λόγο αυτό όλοι να βρίσκονται σε εγρήγορση και πολύ περισσότερο το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Ηρακλής. Ειδικότερα για την απολογία της Παρασκευής για την αποφυγή της τιμωρίας που θα ισοδυναμεί συνάμα και με την απώλεια ενός σημαντικού ποσού από τις εισπράξεις των εισιτηρίων.

Κάτι ανάλογο ισχύει και στις τάξεις της ομάδας του Ηρακλή όπου ο τεχνικός της Νίκος Παπαδόπουλος με τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές του επιθυμούνε να έχουνε την συμπαράσταση των φιλάθλων τους στο πρώτο ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε η προετοιμασία των τριών Αργεντίνων Μπαρτολίνι, Ρομάνο και Περόνε εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Κι όσο για τους υπόλοιπους έκαναν ασκήσεις ταχυδύναμης και ειδική αντοχή με παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Ο Μπουλούτ επέστρεψε από την άδεια του και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, ενώ αύριο αναμένεται και ο Λάζαρ. Τέλος απουσίαζαν οι νεαροί της Κ-20 (συμμετείχαν ο Λαδάς και ο Τσότρας).

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ