ΗΡΑΚΛΗΣ

Κάταγμα ο Μπαρτολίνι

Κάταγμα ο Μπαρτολίνι
Μπαρτολίνι - Μπαράλες INTIME SPORTS

Χωρίς τον Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι θα αγωνιστεί το Σάββατο (26/9) ο Ηρακλής με αντίπαλο την Skoda Ξάνθη, μετά την αποβολή του κόντρα στον Πλατανιά, αλλά όλα δείχνουν ότι θα Αργεντίνος στόπερ χάσει και τον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω τραυματισμού.

Ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι κινδυνεύει να χάσει όχι μόνο το επόμενο παιχνίδι του Ηρακλή κόντρα στην Skoda Ξάνθη, αλλά και το μεθεπόμενο με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός ήταν να απουσιάσει το Σάββατο (26/9) λόγω της αποβολής του κόντρα στον Πλατανιά αλλά μεταξύ άλλων είναι και τραυματίας. Συγκεκριμένα ο Μπαρτολίνι έχει σπάσει και το δάχτυλο στο αριστερό του πόδι με την κατάστασή του να εκτιμάται εκ νέου με την επιστροφή της αποστολής στην Θεσσαλονίκη.

Ο 33χρονος στόπερ ήταν και ο μοναδικός απών της πρωινής προπόνησης του Νίκου Παπαδόπουλου, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πλατανιά στο Μάλεμε, αφού η αποστολή του Ηρακλή διανυκτέρευσε στα Χανιά. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι βασικοί ποδοσφαιριστές του Ηρακλή στο ματς με τον Πλατανιά ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε πολύ έντονους ρυθμούς.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ