ΗΡΑΚΛΗΣ

Καγιούλης: "Δανεικούς από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό"

Καγιούλης: "Δανεικούς από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό"
Καγιούλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Καγιούλης που "τρέχει" τον Ηρακλή υποστήριξε ότι αν χρειαστεί, τότε η ομάδα του θα ζητήσει δανεικούς από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. "Όσο περνά από το χέρι μου δεν θα φύγει κανείς τον Ιανουάριο" πρόσθεσε.

Κατά τον Νίκο Καγιούλη, ο οποίος έχει αναλάβει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ Ηρακλής, αν και εφόσον χρειαστεί, τότε ο Γηραιός, " του οποίου το συμφέρον θα κοιτάξω", θα πάρει δανεικούς ακόμα και από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό. Ρωτήθηκε, ακόμα, για το αν κρατήσει την ομάδα σε περίπτωση που αυτή πέσει κατηγορία.

Τι απάντησε για το αν αποχωρήσουν παίκτες τον Ιανουάριο, αλλά και για το αν σκέφτεται να παραχωρήσει την ομάδα στη περίπτωση που έρθουν άνθρωποι μέσα από την οικογένεια του Ηρακλή και του ζητήσουν να κάνει διακανονισμό.

Οι δηλώσεις του Καγιούλη στον Arena FM 89,4:

Για το πως θα υπάρχει συστράτευση όταν ο κόσμος της ομάδας είναι απέναντι:

«Δεν θέλω να μπω σε τέτοιες συζητήσεις τώρα, τα προβλήματα του Ηρακλή είναι πολύ μεγάλα και πρέπει να βρεθούν άμεσα οι λύσεις».

Για το αν θα κρατήσει την ομάδα σε περίπτωση που πέσει στη δεύτερη κατηγορία:

«Ο σκοπός είναι η ομάδα να μην πέσει. Για αυτό κάνω όλες τις προσπάθειες και ψάχνω υποστήριξη από όλη την οικογένεια του Ηρακλή. Ο κόσμος και βλέπει και καταλαβαίνει».

Για το αν κάνει προσωπικές ενέργειες για να βρεθούν επενδυτές:

«Φυσικά κάνουμε κινήσεις και δεν σταματάμε. Είναι δύσκολη η εποχή και η περίπτωση αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται και από τη δική μου πλευρά και από τη πλευρά του κ. Παπαθανασάκη».

Για το αν σκέφτεται να παραχωρήσει την ομάδα στη περίπτωση που έρθουν άνθρωποι μέσα από την οικογένεια του Ηρακλή και του ζητήσουν να κάνει διακανονισμό:

«Δεν έχω πρόβλημα να αποχωρήσω και αύριο το πρωί αν υπάρχει κάτι εγγυημένο και αν μπορεί να υπάρξει συνέχεια. Για αυτό θέλω να βρεθώ με αυτούς τους ανθρώπους για να γίνουν πιο συγκεκριμένοι και να δούμε αν μπορεί να προχωρήσει η ομάδα. Πρέπει να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο δεν μπορούμε με τα «αν» και τα «ίσως». Πήρα την πρωτοβουλία να έρθουν άνθρωποι κοντά μου και ήρθε η ώρα να κάνουμε πράξεις. Έκανα μια ξεκάθαρη κίνηση για να βοηθήσουμε τον Ηρακλή. Το να πάρουμε μια… σκούπα και να τα σκουπίσουμε όλα δεν είναι μια λύση».

Για το γεγονός πως έχει συμφέροντα και ως μάνατζερ:

«Για εμένα είναι ηθικό και να εκπροσωπήσω τον πελάτη μου και τα συμφέροντα του Ηρακλή. Παίζουν ρόλο τα έργα και οι πράξεις που γίνονται στη πορεία».

Για το αν ισχύει πως δεν θα αποχωρήσει κανένας παίκτης τον Ιανουάριο:

«Όσο περνάει από το χέρι και δεν θα φύγει κανένας παίκτης από την ομάδα και θα ενισχυθεί η ομάδα τον χειμώνα με παίκτες που θα αγοράσει ή και με δανεικούς από οποιοδήποτε σωματείο και αν είναι αυτό».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να πάρει δανεικό από τον ΠΑΟΚ:

«Και από τον ΠΑΟΚ και από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και οποιαδήποτε άλλη ομάδα μπορεί να πάρουμε δανεικό. Αυτή τη στιγμή θα ψάξω βάσει αυτών που θέλει ο προπονητής μας. Θέλω να ενισχύσω την ομάδα και δεν θα μπω σε άλλη λογική. Θα κοιτάξω σε πρώτο πλάνο το συμφέρον του Ηρακλή».

Photo Credits: Action Images

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ