ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηρακλής: Αποχώρησε ο Μυροφορίδης

Ηρακλής: Αποχώρησε ο Μυροφορίδης
Μυροφορίδης MOTIONTEAM

Ραγδαίες εξελίξεις δρομολόγησε η ήττα (3-4) του Ηρακλή από τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο ιδιοκτήτης, Τομ Παπαδόπουλος, σε έκτακτη σύσκεψη αποφάσισε μαζί με το ΔΣ να λυθεί η συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, Παύλο Μυροφορίδη.

Η ήττα (3-4) του Ηρακλή από τον Απόλλωνα Λάρισας την Πέμπτη (22/11) δρομολόγησε εξελίξεις. Η σελίδα της ΠΑΕ στο facebook κατακλύστηκε από οργισμένα μηνύματα οπαδών μετά το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα στη Football League.

Ο ιδιοκτήτης, Τομ Παπαδόπουλος στην έκτακτη σύσκεψη που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (22/11) αποφάσισε μαζί με το ΔΣ να λυθεί η συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, Παύλο Μυροφορίδη, ο οποίος είχε θέσει εδώ και καιρό την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.

Ο Μυροφορίδης, που είχε επιστρέψει για δεύτερη φορά στον Γηραιό (στην πρώτη του θητεία η ομάδα ανέβηκε στη Super League με προπονητή τον Νίκο Παπαδόπουλο, τον νυν τεχνικό του ΟΦΗ), αποχώρησε πρόωρα, ενώ με δικές του ενέργειες διαμόρφωσε αρκετά γρήγορα ένα δυνατό ρόστερ, το οποίο ακόμη προφανώς δεν έχει βρει συνοχή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: " O Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ηρακλής, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή, κ. Παύλο Μυροφορίδη. Η διοίκηση τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του".

Οι οπαδοί του Ηρακλή μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας "εξερράγησαν" στο Καυτανζόγλειο και αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες, ενώ από τον μεγαλομέτοχο φώναζαν να πάρει κεφάλια. Ο Ηρακλής είχε προηγηθεί με 3-1 στο ημίχρονο, αλλά το φινάλε τον βρήκε να έχει ηττηθεί, έχοντας δεχτεί τρία τέρματα στο δεύτερο μισό.

Σε πέντε ματς η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες και βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ