ΗΡΑΚΛΗΣ

Ετοιμάζει τον Καρλίτος

Ετοιμάζει τον Καρλίτος

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ηρακλή για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Για βασικός ο Καρλίτος.

Αλλαγές στην βασική ενδεκάδα του Ηρακλή ετοιμάζει ο Νίκος Παπαδόπουλος για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με τον Καρλίτος να είναι το νέο πρόσωπο.

Στόχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στην έδρα της στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι της σε αυτήν και δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα μετά από αυτήν της πρεμιέρας στη Μυτιλήνη επί της ΑΕΛ Καλλονής.

Σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη για την ομάδα του Παπαδόπουλου αποτελεί μονόδρομο κόντρα στον Λεβαδειακό η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και σε πολύ καλό κλίμα.

Υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα έχουνε θέσει οι Καρλίτος και Βέλλιος. Ειδικά ο πρώτος μετά τον μικροτραυματισμό που υπέστη ο Σαραμαντάς στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Κι όσο για τον Βέλλιο η παρουσία του στην κορυφή της επίθεσης αν επιλεγεί αντί του Περόνε.

Η προετοιμασία του Ηρακλή για το μεθαυριανό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό θα ολοκληρωθεί αύριο και μετά το τέλος της προπόνησης ο Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει τους εκλεκτούς της αποστολής του ανακοινώνει την αποστολή.

Το ευχάριστο για τον Έλληνα τεχνικό είναι ότι διαθέτει πολλές λύσεις και έχει την δυνατότητα να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα. Ακόμη ένας που θέτει υποψηφιότητα βασικού είναι και ο Μακρής ενώ ο Παπαδόπουλος θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Λαζάρ να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ