ΗΡΑΚΛΗΣ

Επίθεση Ηρακλή σε Γραμμένο

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
Ηρακλής EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηρακλής με ανακοίνωση του επιτίθεται στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, για τον τρόπο διεξαγωγής της Football League και απαιτεί ισονομία για όλους.

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ηρακλή στη διάρκεια της Πέμπτης με την οποία επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Football League ενώ θέτει κάποια ερωτήματα και παράλληλα απαιτεί ισονομία και σεβασμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Το ΔΣ του ποδοσφαιρικού τμήματος αισθάνεται την ανάγκη να απευθυνθεί προς την ΕΠΟ και ειδικότερα προς τον πρόεδρό της Βαγγέλη Γραμμένο. Δύο μέρες πριν την (υποτιθέμενη) καταληκτική ημερομηνία για τις αποφάσεις που αφορούν τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει τίποτα πέρα από σενάρια και «φήμες».

Το σενάριο που θέλει να υποβιβαστούν τρεις ομάδες από την Super League και την άνοδο μόνο μίας από την Football League θα είναι ένα καρφί ακόμα στο φέρετρο του ποδοσφαίρου. Έχει καταντήσει γραφικό τις αμαρτίες ομάδων και παραγόντων «παντός καιρού», να τις πληρώνουν ομάδες που κόντρα σε άρματα και συμμαχίες παλεύουν να σταθούν αντάξιες της ιστορίας τους και των φιλοδοξιών τους.

Η Football League είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν μπορεί για μία ακόμα φορά να θεωρείται η δεξαμενή όπου θα ξεπλυθούν «περίεργοι» και διαρκώς κερδισμένοι από αποφάσεις. Η προσπάθεια που καταβάλει ο Ηρακλής για την δημιουργία μίας ομάδας με μοναδικό στόχο την άνοδο δεν πρέπει να έχει απέναντί της και τα θεσμοθετημένα όργανα του ποδοσφαίρου.

Μας φτάνουν οι τρομερές δυσκολίες που άφησε πίσω της η «λαίλαπα» από τον Καναδά και οι φωτογραφικές αποφάσεις. Θεωρούμε ότι η θέση της Football League (η οποία εκφράζει και το σύνολο των ομάδων που απαρτίζουν την κατηγορία) για απευθείας άνοδο δύο ομάδων στην Super League και υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων από αυτήν, είναι η μόνη θέση που μπορεί να σταθεί και να δώσει ενδιαφέρον σε ένα πρωτάθλημα που σε αντίθετη περίπτωση θα μετατραπεί σε παρωδία με αποχωρήσεις, με ομάδες που θα είναι σε «διακοπές» από την μέση του πρωταθλήματος.

Επιτέλους λίγο σεβασμό σε ανθρώπους που βάζουν και την ψυχή τους στην προσπάθεια για ένα ποδόσφαιρο που θα είναι για όλους και όχι για λίγους. Ο Ηρακλής ΑΠΑΙΤΕΙ ισονομία και τίποτε λιγότερο. Το δικαιούται όσο κανείς . Του το χρωστάτε όσο σε κανέναν άλλον».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ