ΗΡΑΚΛΗΣ

Επιστρέφει με ΠΑΟΚ ο Παπαθανασάκης

Επιστρέφει με ΠΑΟΚ ο Παπαθανασάκης
Παπαθανασάκης INTIME SPORTS

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης έπειτα από περίπου δέκα ημέρες παραμονής του στην Ελλάδα, θα αναχωρήσει την Τρίτη εκ νέου στον Καναδά αλλά θα είναι παρών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Έπειτα από περίπου δέκα ημέρες παραμονής του στην Ελλάδα ο Σπύρος Παπαθανασάκης θα αναχωρήσει αύριο το πρωί εκ νέου για τον Καναδά αλλά θα είναι παρών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής, το διάστημα που βρέθηκε και πάλι στη Θεσσαλονίκη έκλεισε πολλά από τα ανοικτά ζητήματα που υπήρχαν, ενώ προχώρησε και σε πληρωμές του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Παπαθανασάκης ωστόσο αναμένεται να επιστρέψει στις 17 Οκτωβρίου, παραμονές δηλαδή του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με το οποίο η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου θα επιστρέψει στην δράση μετά την διακοπή για τα δύο παιχνίδι της Εθνικής μας.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής που αποχώρησε χθες από τους Ζωσιμάδες με ανάμεικτα συναισθήματα μετά από το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ικανοποιημένος για την διπλή αντίδραση της ομάδας του στα γκολ που δέχθηκε όχι όμως και για το γεγονός ότι για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε χωρίς νίκη. Μετά δηλαδή από το διπλό στην πρεμιέρα στην Μυτιλήνη κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής.

Εν τω μεταξύ κι ενώ ο εορτάζων τεχνικός του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος που έχει σήμερα τα γενέθλιά του έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του η διοίκηση της ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ευχαρίστησε τους φιλάθλους της που βρέθηκαν στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων και έστειλε το δικό της μήνυμα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής ανέφερε τα εξής: “Η ΠΑΕ Ηρακλής θέλει να ευχαριστήσει τους οπαδούς της ομάδας μας που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, οι οποίοι με τον παλμό, τα συνθήματα και τα τραγούδια τους, δημιούργησαν συνθήκες έδρας για τους παίκτες του Ηρακλή μας.
«Συνεχίζουμε όλοι μαζί δυνατά! Σας ευχαριστούμε!»”.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ