ΗΡΑΚΛΗΣ

Επεισοδιακή πρεμιέρα στη Νέα Καλλικράτεια

Επεισοδιακή πρεμιέρα στη Νέα Καλλικράτεια

Σκηνές απείρου κάλλους στην πρεμιέρα του Ηρακλή στη Δ' Εθνική. Οι σκαρφαλωμένοι οπαδοί σε δέντρα και πυλώνες, οι λουσμένοι από... μπύρες βοηθοί και φυσικά τα χημικά της αστυνομίας. Δείτε φωτογραφίες.

Η πρεμιέρα του Ηρακλή στα μονοπάτια της Δ' Εθνικής μετατράπηκε σε συλλαλητήριο κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου και της ΕΠΟ από τους περίπου 2.500 φίλους του γηραιού που βρέθηκαν στη Νέα Καλλικράτεια στο ισόπαλο 0-0 με την τοπική ομάδα.

Μόνο που το γήπεδο στο οποίο διεξήχθη η αναμέτρηση ζήτημα αν χωρούσε 1.000 άτομα, έτσι είδαμε φίλους του Ηρακλή να βλέπουν το ματς σκαρφαλωμένους σε δέντρα, σκεπές, τοίχους αλλά και πυλώνες!

Να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όπου η Αστυνομία υπέβαλε σε εξονυχιστικό έλεγχο τους κυανόλευκους που έφταναν στην Καλλικράτεια με αποτέλεσμα να προκληθεί εκνευρισμός, ένταση και επεισόδια τα οποία φυσικά και αντιμετωπίστηκαν με τα... κλασικά χημικά.

"Επίθεση" Ηρακλή στην Αστυνομία

Μάλιστα μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ερασιτέχνης Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αφού ευχαριστεί τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα, καταλήγει: " Ο Γ.Σ. Ηρακλής θα ήθελε, τέλος, να καταγγείλει την άνευ λόγου εχθρική στάση της αστυνομίας καθώς και την αλόγιστη χρήση βίας και δακρυγόνων".

Επιστρέφουμε στον αγώνα όπου ένα πανό κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου αλλά και τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του, καθυστέρησαν περίπου 25 λεπτά την έναρξη του αγώνα. Τα συνθήματα συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια του ματς, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 5 φορές να διακοπεί με μεγαλύτερη αυτή από το 49' έως το 65΄.

Τελικά μετά από περίπου 2,5 ώρες και λίγο πριν νυχτώσει το ματς τελείωσε ισόπαλο 0-0, ενώ όπως αναφέρει το 'Goal' κατά τη διάρκεια του αγώνα φίλαθλοι "έλουζαν" με μπίρες τους βοηθούς!

Σύλληψη ενός οπαδού

Μετά το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκαν νέα ένταση ανάμεσα σε αστυνομικούς και φίλους του Ηρακλή, έπεσαν και πάλι χημικά, ενώ έγινε και μία σύλληψη. Για αυτό το γεγονός η Αυτόνομη Θύρα 10 εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Ο ανοικτός πόλεμος και η στοχοποίηση αστυνομίας και εισαγγελέων ενάντια στον κόσμο του Ηρακλή συνεχίζεται! Μαζί με το πρωτάθλημα λοιπόν ξεκίνησαν και οι συλλήψεις! Άυριο 7/11, 12:00 στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης δικάζεται ένας αδερφός μας ο οποίος συνελήφθει σήμερα μετά τη λήξη του αγώνα!"

Ισοπαλία στο χωράφι

Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι ήταν κακό και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά καθώς ο αγωνιστικός χώρος θύμιζε χωράφι. Μάλιστα οι σοκαρισμένοι- από αυτή την εικόνα- άνθρωποι του Ηρακλή άκουσαν από τους ιθύνοντες των γηπεδούχων ότι αυτός ο αγωνιστικός χώρος είναι από τους καλύτερους που θα συναντήσουν στη Δ' Εθνική!

Μετά το ματς ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης του Ηρακλή που αγωνίστηκε, ο Αλέξανδρος Καρανδρέας (γεννημένος το 1991 με τα υπόλοιπα παιδιά που έπαιξαν να είναι του 1993 και του 1994), δήλωσε: "Ήταν μια πρωτόγνωρη και απίστευη εμπειρία για εμάς. Ποτέ στο παρελθόν δεν παίξαμε μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο."

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία των φίλων του Ηρακλή όπως δημοσιεύτηκαν στο bluearena.gr:

Επεισοδιακή πρεμιέρα στη Νέα Καλλικράτεια

Επεισοδιακή πρεμιέρα στη Νέα Καλλικράτεια

Επεισοδιακή πρεμιέρα στη Νέα Καλλικράτεια

Επεισοδιακή πρεμιέρα στη Νέα Καλλικράτεια
Επεισοδιακή πρεμιέρα στη Νέα Καλλικράτεια
TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ