ΗΡΑΚΛΗΣ

Επαναλειτουργεί ο ΓΣ Ηρακλής και μιλά με Ηρακλή Αμπελοκήπων

Επαναλειτουργεί ο ΓΣ Ηρακλής και μιλά με Ηρακλή Αμπελοκήπων

Ο Γ.Σ. Ηρακλής ενεργοποιήθηκε μετά από σχεδόν μια πενταετία, καθώς η αίτηση προσωρινής διοίκησης που είχε υποβάλλει η 15μελής επιτροπή, έγινε δεκτή από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ο ΓΣ Ηρακλής ενεργοποιήθηκε μετά από σχεδόν μια πενταετία, καθώς η αίτηση προσωρινής διοίκησης που είχε υποβάλλει η 15μελής επιτροπή (που πήρε το χρίσμα κατά την πρόσφατη έκτακτη γενική συνέλευση), έγινε δεκτή από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Η δικάσιμος, που αφορά τον διορισμό της διοίκησης, έχει προγραμματιστεί για τις 19 Οκτωβρίου, και το πρώτο δ.σ θα γίνει τέσσερις ημέρες νωρίτερα (15/9), έτσι ώστε η νέα διοίκηση θα συσταθεί σε σώμα και να ξεκινήσει την αναδόμηση του Γυμναστικού Συλλόγου "Ηρακλής".

Η 15μελής επιτροπή απαρτίζεται από τους: Βλαχόπουλο, Τσιντσιλή, Κοσμίδη, Αβραμίδη, Καρυπίδη, Δραμουντάνη, Σίμο, Μαϊστρέλλη, Ουζούνη, Θέο, Κυρίτση, Βαζάκα, Κωνσταντίνου, Μοσχόπουλο, Χαρίση.

Ένα από τα, πλέον, σημαντικά θέμα συζήτησης του δ.σ του ΓΣ Ηρακλής δεν είναι άλλο από το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας, καθώς επίκειται συνάντηση της διοίκησης με την αντίστοιχη του Ηρακλή Αμπελοκήπων, καθώς εξετάζεται το θέμα συγχώνευσης των δυο σωματείων.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ