ΗΡΑΚΛΗΣ

Εκτός ο Ρούσσος και με Απόλλωνα Σμύρνης

Εκτός ο Ρούσσος και με Απόλλωνα Σμύρνης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Αλμπέρτο Ρούσσο να μένει εκτός για δεύτερο σερί παιχνίδι.

Χωρίς τον Αλμπέρτο Ρούσσο θα παραταχθεί ο Ηρακλής στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Σάββας Παντελίδης επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον νεαρό αμυντικό για δεύτερο σερί παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άσος είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα πριν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Γι' αυτό το λόγο, ο έμπειρος τεχνικός τον απέκλεισε απ' την αποστολή. Ο Ρούσσος έχει κληθεί σε απολογία απ' τη διοίκηση του "Γηραιού".

Εκτός από τον Ρούσσο, ο Παντελίδης άφησε εκτός και τους Τσότρα, Γιούδα, Κυνηγόπουλο, Γιαννίκογλου, Μπικιάρη, Αντωνίου, Μπλέτσα και Μπαρέττα (τραυματίας).

Αναλυτικά η αποστολή: Χουάντερσον, Περνίς, Αγγελόπουλος, Βοσνακίδης, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Καραγκούνης, Κούρος, Κυριακίδης, Λάμπρου, Λουκίνας, Πασάς, Σαραμαντάς, Στάμου, Μπαρτολίνι, Μοντέϊρο, Λεοζίνιο, Περόνε.

Η βαθμολογία του 3ου Όμιλου

1) Απόλλων Σμύρνης 3 (1-0)
2) Ηρακλής 1 (0-0)
3) Παναθηναϊκός 1 (0-0)
4) ΟΦΗ 0 (0-1)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ