ΗΡΑΚΛΗΣ

Έκπληξη με Ρούσσο, δεν παίζει με Λεβαδειακό

Έκπληξη με Ρούσσο, δεν παίζει με Λεβαδειακό
Ρούσσος, Ιμπάρμπο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλμπέρτος Ρούσσος "κόπηκε" από την αποστολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό χωρίς να είναι τιμωρημένος ή τραυματίας. Σημαντική η επιστροφή του Περόνε, πρώτη φορά διαθέσιμος ο Ζαμπάζης.

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει την Κυριακή (27/11, 17.15) τον Λεβαδειακό, για τη 12η αγωνιστική της Super League. Ο Σάββας Παντελίδης έκανε γνωστή την αποστολή, από την οποία απουσιάζει ο Αλμπέρτος Ρούσσος, ένας ποδοσφαιριστής που έχει παίξει και στα οκτώ παιχνίδια του Γηραιού στο πρωτάθλημα.

Ο 20χρονος αμυντικός δεν είναι τιμωρημένος ή τραυματίας και ο αποκλεισμός του συνιστά έκπληξη. Εκτός από τον Ρούσσο, ο Παντελίδης άφησε εκτός και τους Τσότρα, Γιούδα, Κυνηγόπουλο, Γιαννίκογλου, Μπικιάρη, Αντωνίου, Μπλέτσα και Μπαρέττα (τραυματίας). Σημαντική είναι όμως η επιστροφή του Περόνε, ο οποίος ήταν εκτός από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Για πρώτη φορά είναι σε αποστολή ο 19χρονος μέσος, Μανώλης Ζαμπάζης.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Αγγελόπουλος, Βοσνακίδης, Ζαμπάζης, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Καραγκούνης, Κούρος, Κυριακίδης, Λάμπρου, Λουκίνας, Πασάς, Σαραμαντάς, Στάμου, Μπαρτολίνι, Χουάντερσον, Μοντέϊρο, Λεοζίνιο, Περνις, Περόνε. Υπενθυμίζεται ότι ο Γηραιός είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 3 πόντους και στη Λιβαδειά οι "κυανόλευκοι" πάνε για το τρίποντο, ώστε να κάνουν νέο ξεκίνημα από εδώ και στο εξής.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ