ΗΡΑΚΛΗΣ

Εκ νέου δικαίωση για Μυροφορίδη

Εκ νέου δικαίωση για Μυροφορίδη
Μυροφορίδης INTIME SPORTS

Ο Παύλος Μυροφορίδης κέρδισε σε ένα ακόμη επεισόδιο τη δικαστική διαμάχη που έχει με την ΠΑΕ Ηρακλής για το πριμ των 30.000 ευρώ της ανόδου στην Super League.

Η ΠΑΕ Ηρακλής μετά και την σημερινή απόφαση καλείται να δώσει στον Παύλο Μυροφορίδη το πριμ των 30.000 ευρώ της ανόδου στην Super League.

Αυτό το οποίο μένει να φανεί είναι αν τη φορά αυτή η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής επιδιώξει να έρθει σε συμφωνία με αυτή του πρώην τεχνικού διευθυντή της και να κλείσει το όλο ζήτημα με την μορφή διακανονισμού καταβολής του ποσού.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Ηρακλής μετά την κοινοποίηση της απόφασης της 29ης Σεπτεμβρίου έκανε έφεση και αίτημα για προσωρινή διαταγή. Με τον τρόπο αυτό θέλησε να πετύχει να μην καταβάλει στον Μυροφορίδη το ποσό του πριμ ανόδου των 30.000 ευρώ στην Super League την περσινή αγωνιστική περίοδο από την Football League. Ουσιαστικά να μην πληρωθεί μέχρι του χρόνου τον Σεπτέμβρη που ήταν να δικαστεί η έφεση.

Μετά από την σημερινή απόφαση, η ΠΑΕ Ηρακλής καλείται να καταβάλει... χθες στον Μυροφορίδη το ποσό των 30.000 ευρώ, όπως υποστηρίζει η πλευρά που τον εκπροσωπεί. Κι αυτό γιατί η απόφαση είναι προσωρινώς εκτελεστή να τα πάρει αμέσως για τον λόγο ότι απορρίφθηκε το αίτημα για προσωρινή διαταγή.

Κατ΄ επέκταση η ΠΑΕ Ηρακλής αντιμετωπίζει τον κίνδυνο ακόμη και κατάπτωσης της εγγυητικής της σε περίπτωση που δεν καταβάλει το ποσό στον πρώην τεχνικό διευθυντή της. Μάλιστα η πλευρά του Μυροφορίδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή κατά του Σπύρου Παπαθανασάκη για συκοφαντική δυσφήμιση και μεταξύ άλλων αξιώνει το ποσό των 50.000 ευρώ.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η σημερινή απόφαση της εκ νέου δικαίωσής του για το πριμ ανόδου, επηρεάζει υπέρ του και το ποινικό δικαστήριο αν οι δύο πλευρές οδηγηθούν εκεί.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ