ΗΡΑΚΛΗΣ

Έφερε Ντάνι, προς λύση με Κρέιτσι

Έφερε Ντάνι, προς λύση με Κρέιτσι
INTIME SPORTS

Στην τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού και η ΠΑΕ Ηρακλής έφερε στην Θεσσαλονίκη τον Πορτογάλο Ντάνι της Κλουζ, υπογράφει τον Ουρουγουανό Μαρσέλ Ρομάν της Τζένοα με την μορφή δανεισμού και όλα δείχνουν πως θα λυθεί το συμβόλαιο του Γίρι Κρέιτσι.

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ λίγη ώρα ο 28χρονος Πορτογάλος Ντάνι της Κλουζ για λογαριασμό του Ηρακλή μετά την συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων για την απόκτησή του εν όψει της προσεχής αγωνιστικής περιόδου με την μορφή δανεισμού.

Την ίδια ώρα ο 22χρονος διεθνής Ουρουγουανός, Μαρσέλ Ρομάν, της Τζένοα αναμένεται να βρεθεί το μεσημέρι για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από μία μέρα στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την ιταλική ομάδα.

Η Τζένοα είχε ανάψει το πράσινο φως από χθες με αποτέλεσμα ο Ρομάν όχι απλώς να έχει ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη έχοντας συλλέξει ήδη πληροφορίες από τον νυν παίκτη του Ηρακλή Πάμπλο Λίμα αλλά και να έρθει σε μία καταρχήν συμφωνία με την διοίκηση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Κατά τα άλλα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στην διάρκεια της σημερινής ημέρας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν ο Γίρι Κρέιτσι που δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα της απόκτησης ενός τερματοφύλακα που όμως δεν θα είναι ο Ιβ Μακαλαμπέ που σύμφωνα με πληροφορίες οδεύει σε ομάδα της Β΄ Ιταλίας.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ