ΗΡΑΚΛΗΣ

"Δυο ιταλικές ομάδες και μια από το MLS μίλησαν για Βέλλιο"

"Δυο ιταλικές ομάδες και μια από το MLS μίλησαν για Βέλλιο"
INTIME SPORTS

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, έκανε ποστάρισμα στο Facebook για τη σεναριολογία σχετικά με το μέλλον του Απόστολου Βέλλιου και τις πραγματικές συζητήσεις που έχουν γίνει.

Το όνομα του Απόστολου Βέλλιου "παρελαύνει" σε αρκετές εφημερίδες και υπάρχουν δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του. Άλλωστε, η σεζόν που διάγει με τον Ηρακλή είναι εξαιρετική και αυτό δεν περνάει διόλου απαρατήρητο.

Πάντως, ο αντιπρόεδρος του "γηραιού", Θεόδωρος Παπαδόπουλος, έκανε ποστάρισμα στο Facebook για τη σεναριολογία σχετικά με το μέλλον του Έλληνα φορ και τις πραγματικές συζητήσεις που έχουν γίνει με την διοίκηση της ομάδας.

"Για τον Βελλιο έχουν μιλήσει στον πρόεδρο δύο ιταλικές ομάδες και μια από το MLS η οποία έχει αρκετά μεγάλο ελληνικό κοινό. Εμείς βέβαια έχουμε μια δουλειά να κάνουμε εδώ. Όλα τα υπόλοιπα κουτσομπολιά και φήμες προέρχονται από τα όνειρα κάποιου ανθρώπου", έγραψε χαρακτηριστικά.

Ιδού και το ποστάρισμα:

Για τον Βελλιο έχουν μιλήσει στον πρόεδρο δύο ιταλικές ομάδες και μια από το MLS η οποία έχει αρκετά μεγάλο ελληνικό κοι...

Posted by Theodoros Papadopoulos on Monday, December 7, 2015
TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ