ΗΡΑΚΛΗΣ

Διαφωνία για την καταβολή των χρημάτων στον Χαντί

Διαφωνία για την καταβολή των χρημάτων στον Χαντί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής δεν τα βρήκε με τον Χαντί για την καταβολή των οφειλομένων και αν δεν υπάρξει συμφωνία κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών. Ετοιμάζουν προσφυγές και άλλοι παίκτες.

Τα προβλήματα στον Ηρακλή δεν σταματούν και κάθε μέρα που περνάει προκύπτει όλο και ένα παραπάνω. Αυτή τη φορά υπάρχει διαφωνία για την διευθέτηση της οφειλής των 14.000 ευρώ προς στον Χαντί ο οποίος παίζει πλέον στον ΟΦΗ.

Η πρόταση της ΠΑΕ ήταν η άμεση καταβολή περίπου του 1/3 του συνολικού ποσού αλλά δεν υπήρξε συμφωνία.

Πλέον απομένουν δύο ημέρες (10/3) για να βρεθεί λύση ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλιώς την Παρασκευή πιθανότατα θα ανακοινωθεί η ποινή της αφαίρεσης βαθμών από τον Ηρακλή.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα καθώς υπάρχουν πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη που θέλουν και άλλους παίκτες να κάνουν προσφυγές και πως ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ξεκίνησε τις διαδικασίες κατάπτωσης της εγγυητικής για το ποσό των 35.000 ευρώ. Κάτι που αναμένεται να κάνει και ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος, για το ποσό των 21.000 ευρώ.

Ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις του Παύλου Κυριακίδη αλλά και του ατζέντη Ζήνωνος που θα διεκδικήσουν τα οφειλόμενα τους.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ