Αποσύρθηκε από τη Stoiximan.gr Football League o Ηρακλής

Ηρακλής

Ο Ηρακλής δήλωσε και εγγράφως ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League καθώς δεν βρήκε τα χρήματα που θα εξασφάλιζαν τις απαραίτητες ενημερότητες στον "Γηραιό". Επιβεβαίωση από ΕΠΟ.

Ένα προδιαγεγραμμένο γεγονός είναι και πλέον επίσημο με τον Ηρακλή να αποσύρει τη συμμετοχή του από τη Stoiximan.gr Football League στέλνοντας έγγραφο στη διοργανώτρια αρχή.

Ο ισχυρός άνδρας του "Γηραιού", Σπύρος Παπαθανασάκης δεν μπορούσε να βρει τα χρήματα που θα εξασφάλιζαν ενημερότητες και να επέτρεπαν στην ομάδα να προβεί στην έκδοση δελτίων οπότε η ΠΑΕ δήλωσε στη Stoiximan.gr Football League και την ΕΠΟ ότι αποσύρεται.

Κάτι το οποίο έκανε γνωστό με δηλώσεις του στον Metropolis 95,5 και ο ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Η εξέλιξη αυτή φυσικά φέρνει την ομάδα του Ηρακλή ένα βήμα πιο κοντά στη διάλυση και κανείς δεν ξέρει ποιες θα είναι οι εξελίξεις από εδώ και στο εξής.

Η ΕΠΟ επιβεβαιώνει το γεγονός: "Ο Ηρακλής παραιτήθηκε τόσο από το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο. Δεν υπάρχει γυρισμός πλέον". Μένει να δούμε αν θα υπάρχει κάποια αντίδραση της τελευταίας στιγμής από τον "Γηραιό", αν και όλα μοιάζουν δρομολογημένα.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24