ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανακοινώθηκε η ανανέωση του Λουκίνα

Ανακοινώθηκε η ανανέωση του Λουκίνα
Ηρακλής INTIME SPORTS

Στον Ηρακλή μέχρι το 2018 θα παραμείνει ο Γιάννης Λουκίνας, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2018. "Θα είμαι 100% προσηλωμένος στην ομάδα" ανέφερε ο 24χρονος επιθετικός.

Επισημοποιήθηκε η επέκταση της συνεργασίας του Γιάννη Λουκίνα στον Ηρακλή. Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Football League ανανέωσε μέχρι το 2018 και εν συνεχεία αναφέρθηκε στην εξέλιξη αυτή.

"Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για μένα, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο και τον προπονητή για την στήριξη τους προς το πρόσωπό μου. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, μόνο να υποσχεθώ ότι μαζί με τους συμπαίκτες θα προσπαθήσουμε για όσο το δυνατόν ψηλότερα. Τέλος καλό όλα καλά. Θα είμαι 100% προσηλωμένος για να βοηθήσω την ομάδα" είπε ο Λουκίνας.

Κατέληξε λέγοντας: "Η ομάδα έδειξε βελτίωση στα τελευταία ματς. Έχουμε μπροστά μας δύσκολα ματς και όπως σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες με τον ΠΑΟΚ, θέλω να σκοράρω όπως σε κάθε ματς και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω. Θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε".

Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος Σπύρος Παπαθανασάκης ανέφερε: " Είμαστε χαρούμενοι, ο παίκτης αυτός πέρσι μας βοήθησε πολύ με τα 15 του γκολ για να πετύχουμε τον στόχο του".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ