ΗΡΑΚΛΗΣ

Αμανατίδης: "Υπηρεσιακός και βλέπουμε"

Αμανατίδης: "Υπηρεσιακός και βλέπουμε"
Ηρακλής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αμανατίδης θα κοουτσάρει τον Ηρακλή στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, λέγοντας ότι μπορεί να είναι υπηρεσιακός προπονητής, αλλά "κανείς δεν ξέρει τι γίνεται". Χαρακτήρισε, ακόμα, σοκ την αποχώρηση Παπαδόπουλου.

Ο νέος προπονητής του Ηρακλή μετά την αποχώρηση του Νίκου Παπαδόπουλου είναι ο Γιάννης Αμανατίδης. Ο 34χρονος παλαίμαχος διεθνής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Γηραιού, αναφερόμενος στους στόχους του αλλά και για την ψυχολογία των παικτών μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Αμανατίδης τοποθετήθηκε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 fm και μίλησε...

Για το αν το περίμενε ότι θα φύγει ο Παπαδόπουλος:

«Όχι δεν το περίμενα, όπως και όλος ο κόσμος δεν το περίμενε. Χθες το πρωί το έμαθα. Με το που ξύπνησα μου είπαν να πάω στα γραφεία και με ενημέρωσαν για τις εξελίξεις που δεν τις ήξερε κανείς ως τότε. Σαν προπονητής της β’ ομάδας κάνω το καθήκον μου και θα βοηθήσω όσο μπορώ».

Για το ποιος τον ενημέρωσε:

«Με πήραν από τα γραφεία. Μίλησα και με τον κ. Καγιούλη και με τον κ. Ζαχαρία. Ήταν και ο Νίκος Παπαδόπουλος εκεί και μιλήσαμε. Με ενημέρωσαν για τις εξελίξεις, δέχθηκα και τώρα θα συνεχίσουμε για κάποιο διάστημα, αφού η διοίκηση δεν θέλει να κάνει βιαστικές κινήσεις. Επέλεξαν εμένα, νιώθω και είμαι έτοιμος για το βήμα».

Για το αν αισθάνεται μόνιμος ή προσωρινός:

«Προς το παρόν υπηρεσιακός. Από εκεί και πέρα, αν πάνε καλά τα πράγματα, πάρουμε βαθμούς, φτιάξουμε ψυχολογία, κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Αυτή τη στιγμή η μοναδική μου δουλειά είναι να δουλέψουμε με τους παίκτες και να πάρουμε βαθμούς για να ξεφύγουμε από τα βαθιά που είμαστε. Το μόνο που με νοιάζει είναι να σηκώσουμε κεφάλι. Δεν σκέφτομαι τι θα γίνει αύριο, μεθαύριο. Στόχος είναι οι βαθμοί την Κυριακή. Το αν φύγω ή μείνω βρίσκεται σε δεύτερη σκέψη και δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτήν τη στιγμή».

Για το κλίμα στις τάξεις των παικτών μετά την αποχώρηση του Νίκου Παπαδόπουλου:

«Και για τους παίκτες ήταν κάτι απρόοπτο. Είναι πολύ δεμένοι με τον Νίκο, ήταν και 2,5 χρόνια στην ομάδα. Ήταν ένα μικρό σοκ γι’ αυτούς. Πρέπει όμως να δούμε την καθημερινότητα και να είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε τη δουλειά για το καλό της ομάδας. Αν του κόστισε του καθενός παραπάνω ή λιγότερο είναι προσωπικό του θέμα.

Πρέπει να μπει στην άκρη και να δούμε το συμφέρον της ομάδας. Και αυτό είναι να πάρουμε την Κυριακή την πρώτη μας νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έκανε κι αυτός το ίδιο βήμα με τον Γιώργο Κορακάκη και έχει ανέβει αρκετά».

Για το αν του υποσχέθηκε βοήθεια ο Νίκος Παπαδόπουλος:

«Μου είπε κάποια πράγματα ο Νίκος και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Ο Νίκος, όπως και ο Σάββας Κωφίδης είναι δύο άνθρωποι που ήταν η αιτία που βρίσκομαι στον Ηρακλή. Κι αν χρειαστώ κάτι μου είπε πως θα είναι στη διάθεσή μου».

* Σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν οι Λεοζίνιο και ο Δημήτρης Στάμου. Οι δύο ποδοσφαιριστές έβγαλαν ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης δίχως ενοχλήσεις και τέθηκαν στη διάθεση του Γιάννη Αμανατίδη ενόψει Ατρομήτου. O Αργύρης Μπαρέττας που υπέστη κάταγμα στο χέρι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Παρασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρελθόν ο Παπαδόπουλος από τον Ηρακλή
Παπαδόπουλος: "Έχουμε χάσει τον σεβασμό και την αξιοπρέπειά μας"
TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ