Αφαίρεση βαθμών στον Ηρακλή

Μπουκουβάλας

Αφαίρεση βαθμών στον Ηρακλή

Η Super League ενημέρωσε ότι αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από τον Ηρακλή για τις οφειλές στον Μιχάλη Μπουκουβάλα και αυτές τις ώρες γίνεται προσπάθεια για διακανονισμό με τον πρώην ακραίο μπακ του Γηραιού.

Αντιμέτωπος με ποινή αφαίρεσης βαθμών ήταν ο Ηρακλής για οφειλές προς τον Μιχάλη Μπουκουβάλα. Από την ημέρα που κοινοποιήθηκε η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου έως σήμερα ο Γηραιός δεν εξόφλησε τον πρώην μπακ της ομάδας με αποτέλεσμα να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.

Οι πληροφορίες ταναφέρουν ότι ανάμεσα στις δύο πλευρές γίνεται αυτή τη στιγμή προσπάθεια για διακανονισμό, κάτι που αν επιτευχθεί, μέσα στις επόμενες μέρες η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πάρει πίσω τους βαθμούς. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League:

"Σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 31/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 29/03/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι και τη Μ. Τετάρτη 12/04/2017, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League. Σημειώνεται επίσης πως οι αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής ορίζονται κανονικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΕ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, ΛΑΔΑ ΥΨΟΥΣ 46.000 ΕΥΡΩ

Ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών αντιμετωπίζει ο Ηρακλής

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24