ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιωνικός: Παρουσία κόσμου η προπόνηση πριν το ντέρμπι με τον Εθνικό

Ιωνικός: Παρουσία κόσμου η προπόνηση πριν το ντέρμπι με τον Εθνικό

Ο Ιωνικός την Κυριακή (9/12) αντιμετωπίζει τον Εθνικό στο μεγάλο ντέρμπι της Γ' Εθνικής και την Παρασκευή περισσότεροι από 100 οπαδοί της ομάδας της Νίκαιας βρέθηκαν στην προπόνηση για να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές των "κυανόλευκων".

Την Κυριακή το μεσημέρι ο Ιωνικός θα υποδεχθεί τον Εθνικό στο μεγάλο ντέρμπι της Γ' Εθνικής και παρά τη βαθμολογική διαφορά που χωρίζει τις δυο ομάδες οι φίλοι των γηπεδούχων βρέθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα στην προπόνηση της ομάδας της Νίκαιας και δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα ενώ ζήτησαν τη νίκη από τους ποδοσφαιριστές των "κυανόλευκων". Έτσι ώστε να μπορέσει να επανέλθει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Δίχως αμφιβολία, μετά την ανάληψη των ηνίων από την οικογένεια Τσιριγώτη υπάρχει πολύ μεγάλη συσπείρωση και ο Ιωνικός είναι μία «γροθιά», προκειμένου να επανέλθει σταδιακά εκεί που ανήκει.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Προς αυτή την κατεύθυνση η νέα διοίκηση δεν σταματά να προσθέτει σουπερλιγκάτες… πινελιές σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, έτσι ώστε να το οργανώσει σε πιο επαγγελματικά πρότυπα.

Για του λόγου το αληθές, ανακαινίστηκαν τα αποδυτήρια του «σπιτιού» του Ιωνικού. Μικρές λεπτομέρειες, οι οποίες όμως κάνουν τη διαφορά και αποδεικνύουν το μεράκι των ιθυνόντων.

Ιωνικός: Παρουσία κόσμου η προπόνηση πριν το ντέρμπι με τον Εθνικό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ