ΙΝΤΕΡ

"Χρυσώνει" Σκρίνιαρ για να μείνει η Ίντερ

Inter Milan's Milan Skriniar jumps for the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Crotone at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 4, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Milan Skriniar jumps for the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Crotone at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 4, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Να διατηρήσει στις τάξεις της τον Μίλαν Σκρίνιαρ θέλει η Ίντερ, η οποία φέρεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του Σλοβάκου αμυντικού, ώστε να παραμείνει κάτοικος "Τζουζέπε Μεάτσα".

Μπορεί το μικρό του όνομά να είναι Μίλαν, όμως παίζει για την Ίντερ. Ο λόγος για τον Σκρίνιαρ, ο οποίος θα "φουσκώσει" τον τραπεζικό του λογαριασμό, σε περίπτωση που πει το "si" στην πρόταση ανανέωσης της Ίντερ.

Οι "νερατζούρι" φουλάρουν για να κρατήσουν στο Μιλάνο τον 23χρονο σέντερ μπακ, ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν μία από τις αποκαλύψεις της ομάδας και αναδείχθηκε σε "πυλώνα" της ιταλικής οπισθοφυλακής.

Συγκεκριμένα, η Ίντερ σχεδιάζει να αυξήσει τον μισθό του διεθνούς με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του αμυντικού, εκτοξεύοντας τις απολαβές του στα 2,5 εκατ. ευρώ, την στιγμή που τη φετινή σεζόν αμείβεται με τα μισά χρήματα.

Οι Μιλανέζοι φροντίζουν να "δέσουν" τον Σκρίνιαρ, υπό τον φόβο της Γιουνάιτεντ, η οποία περιμένει στη... γωνία για να κάνει την κίνησή της, αφού ο Ζοζέ Μουρίνιιο αποτελεί μεγάλο θαυμαστή των προσόντων του, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα "calciomercato.com".

Μάλιστα, οι "κόκκινοι" του Μάντσεστερ φέρονται πρόθυμοι να προσφέρουν έως και 5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ώστε να κάνουν δικό τους τον πρώην άσο της Σαμπντόρια.

Πάντως, από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή διαρρέεται ότι ο Σλοβάκος στόπερ έχει απορρίψει την βελτιωμένη πρόταση της ιταλικής ομάδας, η οποία ωστόσο δεν αποκλείεται να επανέλθει δριμύτερη για την υπογραφή του, αφήνοντας με την... όρεξη τους "red devils".

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ