ΙΝΤΕΡ

Στο στόχαστρο της Ίντερ ο Εζίλ για τον Γενάρη

Arsenal's Mesut Ozil celebrates his goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham at the Emirates stadium in London, Wednesday, April 5, 2017.(AP Photo/Frank Augstein)
Arsenal's Mesut Ozil celebrates his goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham at the Emirates stadium in London, Wednesday, April 5, 2017.(AP Photo/Frank Augstein) AP

Η Ίντερ ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον Μεσούτ Εζίλ και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση τον Ιανουάριο για τον Γερμανό μεσοεπιθετικό της Άρσεναλ.

Ο Μεσούτ Εζίλ βρίσκεται στο στόχαστρο του Λουτσιάνο Σπαλέτι για λογαριασμό της Ίντερ. Όπως αναφέρει το "TMW", η ομάδα του Μιλάνου γλυκοκοιτάζει την περίπτωση απόκτηση του Γερμανού μεσοεπιθετικού τον προσεχή Γενάρη.

Ο 29χρονος άσος της Άρσεναλ δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο και γι' αυτό η Ίντερ σκέφτεται να κινητοποιηθεί για να τον φέρει στην ιταλική μεγαλούπολη.

Ο 29χρονος, ο οποίος έχει παίξει σε Σάλκε, Βέρντερ Βρέμης και Ρεάλ Μαδρίτης, θα μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί και η Ίντερ είναι διατεθειμένη να προσπαθήσει να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του με την δική της φανέλα.

AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ