ΙΝΤΕΡ

Sky Italia: "Στην Ίντερ το καλοκαίρι με διετές συμβόλαιο ο Γκοντίν"

Sky Italia: "Στην Ίντερ το καλοκαίρι με διετές συμβόλαιο ο Γκοντίν"

Ο Ντιέγκο Γκοντίν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Sky Italia". Ο Ουρουγουανός θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Με την ολοκλήρωση εννέα ετών στην Ατλέτικο, ο Ντιέγκο Γκοντίν θα αποχαιρετήσει την ομάδα της Μαδρίτης για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ. Το βράδυ της Παρασκευής (4/1) το "Sky Italia" αποκάλυψε συμφωνία του Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού με τους "νερατζούρι".

Το συμβόλαιο του διεθνούς στόπερ λήγει το καλοκαίρι και ως εκ τούτου θα υπογράψει ως ελεύθερος στην ομάδα του Μιλάνου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 32χρονος υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας, ενώ θα υπάρχει οψιόν ανανέωσης και για τρίτο χρόνο.

Ο Γκοντίν πήγε στην Ατλέτικο το 2010 και μαζί με τον νυν στόπερ της Ίντερ, Μιράντα, βοήθησαν τους "ροχιμπλάνκος" να πάρουν τον τίτλο στην Primera Division τέσσερα χρόνια αργότερα. Ο Νοτιοαμερικανός έχει παίξει 125 φορές με την εθνική του ομάδα.

Πριν πάει στην Ατλέτικο ο Γκοντίν έπαιξε για μια τριετία (2007-2010) στη Βιγιαρεάλ, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Σέρο και Νασιονάλ της πατρίδας του.

AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ