ΙΝΤΕΡ

Σκληρή επίθεση σε Γουάντα Νάρα από France Football!

Σκληρή επίθεση σε Γουάντα Νάρα από France Football!
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Μάουρο Ικάρντι είναι μετέωρος εδώ και λίγο καιρό στην Ίντερ και σύμφωνα με το "France Football" η αιτία του κακού για τη διάλυση των σχέσεών του με τους Μιλανέζους είναι η σύντροφός του.

Η αρχή της σεζόν βρήκε τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να χρίζει αρχηγό της Ίντερ τον Μάουρο Ικάρντι και τον Αργεντινό επιθετικό να βρίσκεται σε κατάσταση δαιμονιώδους φόρμας, όμως το 2019 τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην.

Η αδυναμία του Αργεντινού να έρθει σε συμφωνία με την ομάδα για νέο συμβόλαιο είχε ως αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού, με τον Ικάρντι να μην παίρνει μέρος από τότε στα ματς των "νερατζούρι" επικαλούμενος τραυματισμό και τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος "Σαν Σίρο" και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Κατά πολλούς, η επιδείνωση στις σχέσεις του Ικάρντι με τη διοίκηση της Ίντερ οφείλεται σε τεράστιο βαθμό στην επιρροή που του ασκεί η σύντροφος και μάνατζέρ του, Γουάντα Νάρα, με την Αργεντίνα μοντέλο να βρίσκεται μάλιστα για αυτό το λόγο στο στόχαστρο του "France Football".

Το γαλλικό περιοδικό, που είναι υπεύθυνο και για την απονομή της Χρυσής Μπάλας, αφιέρωσε ένα ειρωνικό κείμενο για το ζευγάρι που τιτλοφορείται "Kung Fu Panda" και στο οποίο ο 26χρονος επιθετικός απεικονίζεται ουσιαστικά ως ένα άβουλο όν που χειραγωγείται από τον έτερόν του ήμισυ.

Σκληρή επίθεση σε Γουάντα Νάρα από France Football!
AP PHOTO/LUCA BRUNO

"Ο Ικάρντι παίζει σύμφωνα με τις οδηγίες της Κυρίας, που τον κυβερνάει όπως ένας Αμερικανός πιλότος το drone του.

Είναι το αδιαμφισβήτητο αστέρι ενός φημισμένου συλλόγου, η τιμή στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανεβαίνε κάθε χρόνο και αρέσει στους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Εκεί όμως εμφανίζεται στη σκηνή η Γουάντα και αρχίζουν τα καπρίτσια".

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ