ΙΝΤΕΡ

Σκέψεις για χειρουργείο στο γόνατο από τον Ικάρντι

Inter Milan's Mauro Icardi scores his team's first goal on a penalty kick during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi scores his team's first goal on a penalty kick during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Μάουρο Ικάρντι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ίντερ για νέο συμβόλαιο, ενώ σκέφτεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο λόγω ενοχλήσεων.

Ο Μάουρο Ικάρντι και η Ίντερ δεν διάγουν και τις καλύτερες στιγμές στη μεταξύ τους συνεργασία και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον. Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο και κανείς δεν ξέρει αν εντέλει θα δώσουν τα χέρια. Προς το παρόν, υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό που αγγίζει το 1.000.000 ευρώ τον χρόνο.

Παράλληλα με το θέμα του συμβολαίου, ο Αργεντινός φορ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο. Πριν μερικές ημέρες έκανε νέο κύκλο εξετάσεων, με το ιατρικό επιτελείο της Ίντερ να μην βρίσκει κάτι το σοβαρό, αλλά ο ίδιος παραπονιέται ακόμα για ενοχλήσεις. Στην Ιταλία τονίζουν πως δεν αποκλείεται να τον οδηγήσουν σε αρθροσκόπηση.

Ο Ικάρντι δεν έχει πάρει κάποια οριστική απόφαση, ακολουθεί θεραπεία για να καλυτερεύσει το γόνατό του μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, αλλιώς θα υποβληθεί σε επέμβαση, κάτι που θα τον αφήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν. Αν μάλιστα δεν ανανεώσει με την Ίντερ, ίσως να μην τον ξαναδούμε να φορά την φανέλα των νερατζούρι.

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ