ΙΝΤΕΡ

Σανέτι: "Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τον Μέσι"

Barcelona's Leo Messi plays during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Granada at the Los Carmenes stadium in Granada, Spain, Saturday, Sept. 21, 2019.(AP Photo/Miguel Morenatti)
Barcelona's Leo Messi plays during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Granada at the Los Carmenes stadium in Granada, Spain, Saturday, Sept. 21, 2019.(AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

O Χαβιέρ Σανέτι μίλησε σε συνέντευξή του για τον Λιονέλ Μέσι, που αποτέλεσε το καλοκαιρινό όνειρο των οπαδών της Ίντερ, τονίζοντας πως ήταν σωστό που ο Pulga επέλεξε να μείνει στην Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι εμφανιζόταν για μήνες στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ίντερ, όμως το όνειρο των οπαδών της δεν θα πραγματοποιηθεί τουλάχιστον για φέτος, με τον 33χρονο Αργεντινό σούπερ σταρ να κάνει πίσω όσον αφορά στην επιθυμία του να φύγει και να μένει τελικα στο Καμπ Νόου για να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους μπλαουγκράνα.

Όσο για τους λόγους που οι νερατζούρι δεν θέλησαν να εμπλακούν με την περίπτωση του Μέσι όταν θέλησε να αρχίσει την επανάστασή του και να κουνήσει μαντήλι στην Μπαρτσελόνα, ο Χαβιέρ Σανέτι αναφέρθηκε σε αυτούς σε συνέντευξή του στο "Tyc Sports".

"Ο Μέσι μπορεί να παίξει παντού επειδή είναι φαινόμενο. Αλλά η Μπαρτσελόνα είναι σπίτι του, είναι σωστό να παραμείνει για όλα αυτά που σημαίνει αυτός για την ομάδα και το αντίστροφο.

Barcelona's Lionel Messi stops the ball as Inter Milan captain Javier Zanetti of Argentina looks on during a Champions League semifinal first leg soccer match between Inter Milan and Barcelona at the San Siro stadium in Milan, Italy,Tuesday, April 20, 2010. (AP Photo/str)
Barcelona's Lionel Messi stops the ball as Inter Milan captain Javier Zanetti of Argentina looks on during a Champions League semifinal first leg soccer match between Inter Milan and Barcelona at the San Siro stadium in Milan, Italy,Tuesday, April 20, 2010. (AP Photo/str) AP PHOTO/STR

Οι αγορές μας περνούν μέσα από διάφορες ευκαιριες: θα πρέπει πρώτα να πουλάμε και μετά να αγοράζουμε, υπάρχει ένας κανονισμός που πρέπει να σεβόμαστε και αυτός είναι το Financial Fair Play, που είναι σημαντικός.

Αυτή είναι η φιλοσοφία μας, όπως και πάρα πολλών συλλόγων", τόνισε η σημαία των νερατζούρι και νυν αντιπρόεδρός της, ο οποίος πρόσθεσε αναφορικά με τον Λαουτάρο Μαρτίνες και το ενδιαφέρον των μπλαουγκράνα.

"Ο Λαουτάρο ξέρει ότι βρίσκεται σε έναν μεγάλο σύλλογο, ωριμάζει χάρη στη δουλειά του Κόντε. Η πιθανότητα να φύγει; Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαπραγμάτευση με κάποια ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ