ΙΝΤΕΡ

Ριμπερί: "Η Ίντερ βρίσκεται στο σωστό δρόμο"

Fiorentina's Franck Ribery celebrates after scoring his side's opening goal during a Serie A soccer match between Lazio and Fiorentina at Rome's Olympic stadium, Saturday, June 27, 2020. (AP Photo/Riccardo de Luca)
Fiorentina's Franck Ribery celebrates after scoring his side's opening goal during a Serie A soccer match between Lazio and Fiorentina at Rome's Olympic stadium, Saturday, June 27, 2020. (AP Photo/Riccardo de Luca) AP

Ο εξτρέμ της Φιορεντίνα, Φρανκ Ριμπερί, μίλησε για την Ίντερ τονίζοντας ότι περιμένει πως οι νερατζούρι θα συνεχίσουν να βελτιώνονται τις επόμενες σεζόν και να γίνονται ακόμη πιο δυνατοί.

Με αφορμή την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ίντερ και την Φιορεντίνα (22/7, 22:45) για την 35η αγωνιστική της Serie A, ο εξτρέμ των βιόλα, Φρανκ Ριμπερί, παραχώρησε δηλώσεις στην ιταλική εφημερίδα, Gazzetta dello Sport.

Ο Γάλλος παίκτης της Φιορεντίνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ίντερ, ενώ τόνισε ότι βρίσκονεται σε σωστό δρόμο, παρά το γεγονός ότι χρειάζονται χρόνο: "Η Ίντερ είναι μία ομάδα φτιαγμένοι από πρωταθλητές. Έχουν μόλις ξεκινήσει το ταξίδι τους και χρειάζονται χρόνο. Ωστόσο, φαίνεται ότι βρίσκονται σε σωστό δρόμο".

Οι νερατζούρι βρίσκονται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 72 πόντους και έχουν εξασφαλίσει την παρουσία της στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος μετακόμισε τον Ιανουάριο από το Λονδίνο στο Τορίνο. Ο Ριμπερί υπογράμμισε ότι πρόκειται για έναν πολύτιμο χρόνο, ο οποίος χρειάζεται να προσαρμοστεί στην ιταλική πραγματικότητα: "Μόλις έφτασε στην Ιταλία και χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Παρέμεινε μακριά από την αγωνιστική δράση για τρεις μήνες εξαιτίας του κορονοϊού. Το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι δύσκολο, αλλά ο Έρικσεν θα δείξει την αξία του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίλαν: Πληρώνει αποζημίωση 2 εκατ. ευρώ στον Ράνγκνικ
Φιορεντίνα: Πάει για διπλό μπαμ με Γκέτσε - Μάντζουκιτς
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ