ΙΝΤΕΡ

Ρελάνς από Ίντερ και συμφωνία με Κόντε!

Chelsea coach Antonio Conte reacts during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea coach Antonio Conte reacts during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Αντόνιο Κόντε αποτελεί το τελευταίο διάστημα το μήλον της Έριδος για πολλές ιταλικές ομάδες όμως σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ η μεγάλη κερδισμένη της απόκτησής του είναι η Ίντερ.

Πριν από λίγες ημέρες ο Αντόνιο Κοντε είχε παραδεχτεί δημόσια πως κατά 60% θα επιστρέψει στην Ιταλία για να αναλάβει κάποια ομάδα της πατρίδας του και φαίνεται πως εκείνη που θα αποκτήσει τις υπηρεσίες του δεν θα είναι η Γιουβέντους αλλά η Ίντερ.

Οι Τορινέζοι έμοιαζαν τις προηγούμενες ημερες να έχουν προβάδισμα για την απόκτησή του ώστε να καλύψουν το κενό του Μάσιμο Αλέγκρι σε περίπτωση αποχώρησης, με τον Κόντε να είναι άλλωστε ένα αγαπητό πρόσωπο στους οπαδούς των "μπιανκονέρι" έχοντας βάλει τις βάσεις για την οκταετή κυριαρχία τους εντός των συνόρων με τα τρία σερί σκουντέτι από το 2012 ως το 2014.

Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία και αφορούν το μέλλον του Κόντε, η Ίντερ είναι εκείνη που έκανε ρελάνς φτάνοντας σε συμφωνία μαζί του για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της από τη νέα σεζόν παίρνοντας τη θέση του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ιστοσελίδες "Sportmediaset" και "Skysport", οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και το μόνο που απομένει για να κλείσει το deal είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο μέχρι το 2023 στον Κόντε, στον οποίο μάλιστα έχει δώσει εγγυήσεις για δυνατό μπάτζετ ώστε να εκτοπίσει την Γιουβέντους από την κορυφή, ενώ την ίδια ώρα θα χρειαστεί να δώσει γύρω στα 30.000.000 ευρώ στον Σπαλέτι και στο επιτελείο του για να βγει το μεταξύ τους διαζύγιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ