ΙΝΤΕΡ

Ραντεβού Σιμεόνε-Ίντερ μέσα στον Μάιο

Atletico's head coach Diego Simeone gestures during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Atletico Madrid and Leicester City at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico's head coach Diego Simeone gestures during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Atletico Madrid and Leicester City at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Wednesday, April 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του "Goal.com", ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες την Ίντερ, μετά τον 2ο ημιτελικό της Ατλέτικο με τη Ρεάλ, με σκοπό να συζητήσουν μία πιθανή συνεργασία.

Δεν είναι κρυφό πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποτελεί το "διακαή πόθο" των διοικούντων την Ίντερ προκειμένου να διαδεχθεί τον Στέφανο Πιόλι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας το προσεχές καλοκαίρι.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας " Goal.com", οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν συνάντηση μέσα στον Μάιο για να συζητήσουν δια ζώσης το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως το ραντεβού θα λάβει χώρα μετά τον δεύτερο ημιτελικό της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ρεάλ για το Champions League, με τους "νερατζούρι" να προτείνουν συμβόλαιο τριών ετών στον Αργεντινό τεχνικό, το οποίο θα του αποφέρει 6.000.000 ευρώ ετησίως.

Θυμίζουμε ότι ο Σιμεόνε, σε παλαιότερες δηλώσεις του, έχει τονίσει πως θα τιμήσει το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018, αφού θέλει να είναι ο πρώτος προπονητής που θα μπει στο νέο γήπεδο, και στη συνέχεια θα αποχωρήσει.

Παρ' όλα αυτά, το ρεπορτάζ του αγγλικού σάιτ υποστηρίζει ότι ο "Τσόλο" θα σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από φέτος, σε περίπτωση που καταφέρει να κατακτήσει το Champions League με τους "ροχιμπλάνκος", αφού σε μία τέτοια περίπτωση θα έχει ολοκληρώσει το έργο του.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ