ΙΝΤΕΡ

Ψάχνει την επόμενη ομάδα του ο Ρανόκια

Ψάχνει την επόμενη ομάδα του ο Ρανόκια

Όλα δείχνουν πως ο Ρανόκια θα συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Ίντερ καθώς φέτος έχασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και είναι χαμηλά στη λίστα για την άμυνα. Απ' ότι φαίνεται δεν θα είναι ο μόνος που θα φύγει από την Ίντερ τον Γενάρη.

Από τις αρχές του καλοκαιριού φάνηκε πως έχει πληγεί η σχέση του Αντρέα Ρανόκια με την Ίντερ μετά την έλευση του Μαντσίνι. Έχασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και τη θέση του στο βασικό σχήμα της ομάδας και πλέον όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει στη μεταγραφική σεζόν του Ιανουαρίου.

Η Μίλαν ήταν η πρώτη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη και φαίνεται πως δεν θα είναι η μόνη. Πληροφορίες από την Αγγλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Τότεναμ και της Έβερτον. Ο Ρανόκια θέλει να φύγει έστω και με τη μορφή δανεισμού και μάλλον θα γίνει αυτό που θέλει.

Βέβαια, δεν θα είναι ο μόνος ο οποίος φαίνεται να περνάει την πόρτα της εξόδου της Ίντερ. Ο Μαντσίνι δεν έχει μείνει καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση του Μοντόγια και φαίνεται πως τον Γενάρη θα επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα, από όπου αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ