ΙΝΤΕΡ

Πλησιάζει στην Ίντερ ο Ραφίνια

Πλησιάζει στην Ίντερ ο Ραφίνια

Μετά τον Λισάντρο Λόπες, η Ίντερ είναι κοντά σε συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του Ραφίνια με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Έτοιμη για το δεύτερο χειμερινό της "χτύπημα" είναι η Ίντερ. Η ομάδα του Μιλάνου, η οποία έχει ήδη ενισχυθεί με τον Λισάντρο Λόπες, είναι κοντά σε συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του Ραφίνια.

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό στο γόνατο και πάλευε να βρεθεί στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, βλέπει ότι στους "νερατζούρι" μπορεί να βρει χρόνο συμμετοχής.

Ο διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουσίλιο, είναι στη Βαρκελώνη για να κλείσει το deal, με τον 24χρονο να είναι εδώ και καιρό στα πλάνα της ιταλικής ομάδας και τελικά να καταφέρνει να τον αποκτήσει, εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά.

Ο παίκτης αναμένεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Βέβαια, η Ίντερ θέλει να δώσει ένα ποσό κοντά στα 20.000.000 ευρώ, με τη Μπαρτσελόνα να αξιώνει στην παρούσα φάση 8.000.000 ευρώ περισσότερα.

Βέβαια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι δυο πλευρές θα δώσουν τα χέρια και ο παίκτης θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ